Kepez ragbi sporuna yatırım yapıyor

SPOR 25.09.2024 - 12:39, Güncelleme: 25.09.2024 - 12:39
 

Kepez ragbi sporuna yatırım yapıyor

Ekim’de başlayacak Türkiye U21 Ragbi Şampiyonası için kız ve erkek takımlarını yeniden yapılandıran Kepez Belediyespor Kulübü, geleceğe güçlü bir yatırım yapıyor.

haberimizvar.net- Kepez Belediyespor Kulübü, ragbi branşında altyapısını güçlendirdi. Ekim ayında başlayacak U21 Türkiye Şampiyonası’na kızlarda 7, erkeklerde ise 6 yeni oyuncu alan kulüp, 2025 yılında başlayacak U18 Şampiyonasına da katılacak. Geçen sezon milli takımların aday kadrosuna 4 oyuncu gönderen takımın koçu Meryem Şavk, U18 Kadınlar Milli Takımı koç ekibinde yer alıyor. ALTYAPI GÜÇLENECEK Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz  ve Kulüp Başkanı Emin Akçay’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Koç Yasir Akbaş, yeni katılan oyuncular ile yoğun bir antrenman döneminde olduklarını söyledi. Türkiye'de gençlerin bu spora ortalama 15 yaşından itibaren başladığını belirten Akbaş, geçen yılın planlamalarıyla Kepezli gençleri 10 yaşından itibaren bu spor ile tanıştırdıklarını söyledi. Güçlü bir altyapı inşa etmeye çalıştıklarını vurgulayan Akbaş, “Her sezon hedef büyüteceğiz” dedi.
Ekim’de başlayacak Türkiye U21 Ragbi Şampiyonası için kız ve erkek takımlarını yeniden yapılandıran Kepez Belediyespor Kulübü, geleceğe güçlü bir yatırım yapıyor.

haberimizvar.net-  Kepez Belediyespor Kulübü, ragbi branşında altyapısını güçlendirdi. Ekim ayında başlayacak U21 Türkiye Şampiyonası’na kızlarda 7, erkeklerde ise 6 yeni oyuncu alan kulüp, 2025 yılında başlayacak U18 Şampiyonasına da katılacak. Geçen sezon milli takımların aday kadrosuna 4 oyuncu gönderen takımın koçu Meryem Şavk, U18 Kadınlar Milli Takımı koç ekibinde yer alıyor.

ALTYAPI GÜÇLENECEK

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz  ve Kulüp Başkanı Emin Akçay’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Koç Yasir Akbaş, yeni katılan oyuncular ile yoğun bir antrenman döneminde olduklarını söyledi. Türkiye'de gençlerin bu spora ortalama 15 yaşından itibaren başladığını belirten Akbaş, geçen yılın planlamalarıyla Kepezli gençleri 10 yaşından itibaren bu spor ile tanıştırdıklarını söyledi. Güçlü bir altyapı inşa etmeye çalıştıklarını vurgulayan Akbaş, “Her sezon hedef büyüteceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.