aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

30 motosiklet trafikten men edildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2024 - 16:15, Güncelleme: 30.09.2024 - 16:18
 

30 motosiklet trafikten men edildi

Antalya ve ilçelerinde jandarma ekiplerinin denetimlerinde 30 motosiklet trafikten men edildi. Denetimlerde kurallara uymayan 217 sürücüye ise 730 bin lira para cezası kesildi.

haberimizvar.net- Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce yapılan özel denetim kapsamında il merkezi ve ilçelerinde motosiklet denetimi gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde; kask takmama, sürücü belgesiz motosiklet kullanma, muayenesiz ve sigortasız motosiklet kullanma, alkollü motosiklet kullanma, motosiklet kullanırken telefon ile görüşme yapmak, abartı egzoz ile motosiklet kullanımı ve plakasız motosiklet kullanımından toplam 217 sürücüye 730 bin 130 TL idari yaptırım cezası uygulanırken, uygulama esnasında eksikliği bulunan 30 motosiklet trafikten men edildi. Yine denetimler kapsamında 2 çalıntı motosiklet ele geçirilerek sürücüleri adli makamlara teslim edildi.
Antalya ve ilçelerinde jandarma ekiplerinin denetimlerinde 30 motosiklet trafikten men edildi. Denetimlerde kurallara uymayan 217 sürücüye ise 730 bin lira para cezası kesildi.

haberimizvar.net-  Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce yapılan özel denetim kapsamında il merkezi ve ilçelerinde motosiklet denetimi gerçekleştirildi.
Yapılan denetimlerde; kask takmama, sürücü belgesiz motosiklet kullanma, muayenesiz ve sigortasız motosiklet kullanma, alkollü motosiklet kullanma, motosiklet kullanırken telefon ile görüşme yapmak, abartı egzoz ile motosiklet kullanımı ve plakasız motosiklet kullanımından toplam 217 sürücüye 730 bin 130 TL idari yaptırım cezası uygulanırken, uygulama esnasında eksikliği bulunan 30 motosiklet trafikten men edildi.
Yine denetimler kapsamında 2 çalıntı motosiklet ele geçirilerek sürücüleri adli makamlara teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.