Kepez’den üniversite öğrencilerine ‘hoş geldin’ konseri

YEREL 01.10.2024 - 15:59, Güncelleme: 01.10.2024 - 15:59
 

Kepez’den üniversite öğrencilerine ‘hoş geldin’ konseri

Kepez Belediyesi, şehre yeni gelen üniversite öğrencilerine özel ‘Hoş Geldin’ konseri düzenleyerek binlerce öğrenciyi müziğin birleştirici atmosferinde buluşturdu.

haberimizvar.net- Antalya’ya yeni gelen üniversite öğrencileri, VoSahne’nin sahne aldığı konser ile unutulmaz anlar yaşadı. Kepez Belediyesi’nin, Antalya Kütüphanesi önünde gerçekleştirdiği konsere binlerce öğrenci katıldı. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan “Sandalyeni kap gel, bu eğlenceye sende ortak ol” çağrısına kulak veren gençler, sandalyeleriyle konser alanına akın etti. Etkinlik boyunca şarkılara eşlik eden öğrenciler, dans ederek doyasıya eğlendi. Konserin en dikkat çekici anlarından biri, Sedat Ünlü adlı gencin, Damla Kızılçay'a yaptığı evlilik teklifi oldu. Bu romantik an, ‘Evet’ cevabıyla taçlanınca,  genç çift alkışlarla kutlandı.  Renkli ve eğlenceli konser, DJ performansıyla devam etti ve gece boyunca gençlere eğlence dolu anlar yaşattı.  GENÇLER VE ÇOCUKLAR İÇİN SANAT DOLU BİR KEPEZ Kepez Belediye Başkan Vekili Selçuk Koçnebioğulları, ‘Üniversitemize Hoş Geldiniz’ konserine katılarak, gençlerin heyecanına ortak oldu. Başkan Mesut Kocagöz’ün sevgi ve selamlarını ileten Koçnebioğulları, Kepez Belediyesi’nin gençler ve çocuklar için sanatla dolu bir ortam oluşturma gayretinde olduğuna vurgu yaptı. Koçnebioğulları, “Başkanımız Mesut Kocagöz, bu güzel ilçemizi daha da ileri taşımak için her zaman sizlerin yanındadır. Bugün burada, müziğin büyüsünü ve birlikte olmanın değerini paylaşmak için bir araya geldik. Hepimiz farklı yaşlardan ve deneyimlerden geliyoruz; ancak ortak bir amacımız var: sanatı ve kültürü kutlamak. Bu etkinlik, hem gençlerimize ilham vermek hem de hepimizin bir arada olmanın güzelliğini yaşamasını sağlamak için önemli bir fırsat. Müzik, duygularımızı ifade etmenin ve birbirimizle bağ kurmanın en güçlü yollarından biridir. Bugün burada, birlikte şarkılar söyleyip dans ederken, sadece eğlenmiyoruz; aynı zamanda birbirimize ilham veriyor ve destek oluyoruz. Unutmayın ki, hayatta karşılaştığınız zorluklar ne olursa olsun, her zaman yanınızda olduğumuzu ve sizi yalnız bırakmayacağımızı bilmenizi isterim. Sizler, hayallerinizin peşinden gitmekten asla vazgeçmeyin. Her birinizin dünyayı değiştirecek güce sahip olduğuna inanıyorum. Şimdi müziğin birleştirici gücünde hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.    
Kepez Belediyesi, şehre yeni gelen üniversite öğrencilerine özel ‘Hoş Geldin’ konseri düzenleyerek binlerce öğrenciyi müziğin birleştirici atmosferinde buluşturdu.

haberimizvar.net- Antalya’ya yeni gelen üniversite öğrencileri, VoSahne’nin sahne aldığı konser ile unutulmaz anlar yaşadı. Kepez Belediyesi’nin, Antalya Kütüphanesi önünde gerçekleştirdiği konsere binlerce öğrenci katıldı. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan “Sandalyeni kap gel, bu eğlenceye sende ortak ol” çağrısına kulak veren gençler, sandalyeleriyle konser alanına akın etti. Etkinlik boyunca şarkılara eşlik eden öğrenciler, dans ederek doyasıya eğlendi. Konserin en dikkat çekici anlarından biri, Sedat Ünlü adlı gencin, Damla Kızılçay'a yaptığı evlilik teklifi oldu. Bu romantik an, ‘Evet’ cevabıyla taçlanınca,  genç çift alkışlarla kutlandı.  Renkli ve eğlenceli konser, DJ performansıyla devam etti ve gece boyunca gençlere eğlence dolu anlar yaşattı. 

GENÇLER VE ÇOCUKLAR İÇİN SANAT DOLU BİR KEPEZ

Kepez Belediye Başkan Vekili Selçuk Koçnebioğulları, ‘Üniversitemize Hoş Geldiniz’ konserine katılarak, gençlerin heyecanına ortak oldu. Başkan Mesut Kocagöz’ün sevgi ve selamlarını ileten Koçnebioğulları, Kepez Belediyesi’nin gençler ve çocuklar için sanatla dolu bir ortam oluşturma gayretinde olduğuna vurgu yaptı. Koçnebioğulları, “Başkanımız Mesut Kocagöz, bu güzel ilçemizi daha da ileri taşımak için her zaman sizlerin yanındadır. Bugün burada, müziğin büyüsünü ve birlikte olmanın değerini paylaşmak için bir araya geldik. Hepimiz farklı yaşlardan ve deneyimlerden geliyoruz; ancak ortak bir amacımız var: sanatı ve kültürü kutlamak.

Bu etkinlik, hem gençlerimize ilham vermek hem de hepimizin bir arada olmanın güzelliğini yaşamasını sağlamak için önemli bir fırsat. Müzik, duygularımızı ifade etmenin ve birbirimizle bağ kurmanın en güçlü yollarından biridir. Bugün burada, birlikte şarkılar söyleyip dans ederken, sadece eğlenmiyoruz; aynı zamanda birbirimize ilham veriyor ve destek oluyoruz. Unutmayın ki, hayatta karşılaştığınız zorluklar ne olursa olsun, her zaman yanınızda olduğumuzu ve sizi yalnız bırakmayacağımızı bilmenizi isterim. Sizler, hayallerinizin peşinden gitmekten asla vazgeçmeyin. Her birinizin dünyayı değiştirecek güce sahip olduğuna inanıyorum. Şimdi müziğin birleştirici gücünde hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.