aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

İmamı döverek hastanelik ettiler

ASAYİŞ 27.10.2024 - 18:55, Güncelleme: 27.10.2024 - 18:55
 

İmamı döverek hastanelik ettiler

Antalya'da araç park etme yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmada 2-3 kişilik bir grup, cami imamını döverek hastanelik etti. O anlar ise cep telefonuyla kayda giren imamın kızının cep telefonuna yansıdı. İmamın kızının kaydedilen görüntülerde dakikalarca 'yapmayın' diye yalvardığı da duyuldu.

haberimizvar.net-Olay, geçtiğimiz hafta Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi Turgut Reis Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Güllük Cami İmamı İbrahim Bircan (57), otoparkta aracının önünde başka araç olunca beklemeye başladı. ALDIĞI DARBELERLE YERE DÜŞTÜ! TEKMELEMEYE DEVAM ETTİLER Bir süre sonra aracın sahipleri ile tartışmaya giren Bircan'a bir grup, tekme, yumruk ve taşlarla saldırdı. Bazı kişiler kavgayı ayırmaya çalışırken, Bircan, aldığı darbeler sonrası yere düştü. Yerde de tekmelerle darp edilen Bircan, yüzünden yaralandı. GENÇ KIZ DAKİKALARCA YALVARDI Evinin önünde gerçekleşen olaya şahit olan cami imamının kızı, o anları kaydetti. Genç kız saldıran gruba ‘yapmayın' diye yalvarırken, babasının da uzaklaşması için dakikalarca çağrıda bulundu.Darp edilerek yaralanan cami imamı, bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı.Bircan, tedavi sonrası kendisini darp eden kimliği belirsiz şahıslardan şikayetçi oldu.  
Antalya'da araç park etme yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmada 2-3 kişilik bir grup, cami imamını döverek hastanelik etti. O anlar ise cep telefonuyla kayda giren imamın kızının cep telefonuna yansıdı. İmamın kızının kaydedilen görüntülerde dakikalarca 'yapmayın' diye yalvardığı da duyuldu.

haberimizvar.net-Olay, geçtiğimiz hafta Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi Turgut Reis Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Güllük Cami İmamı İbrahim Bircan (57), otoparkta aracının önünde başka araç olunca beklemeye başladı.

ALDIĞI DARBELERLE YERE DÜŞTÜ! TEKMELEMEYE DEVAM ETTİLER

Bir süre sonra aracın sahipleri ile tartışmaya giren Bircan'a bir grup, tekme, yumruk ve taşlarla saldırdı. Bazı kişiler kavgayı ayırmaya çalışırken, Bircan, aldığı darbeler sonrası yere düştü. Yerde de tekmelerle darp edilen Bircan, yüzünden yaralandı.

GENÇ KIZ DAKİKALARCA YALVARDI

Evinin önünde gerçekleşen olaya şahit olan cami imamının kızı, o anları kaydetti. Genç kız saldıran gruba ‘yapmayın' diye yalvarırken, babasının da uzaklaşması için dakikalarca çağrıda bulundu.Darp edilerek yaralanan cami imamı, bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı.Bircan, tedavi sonrası kendisini darp eden kimliği belirsiz şahıslardan şikayetçi oldu.

AW316947_03

 

AW316947_04

AW316947_05

AW316947_07

AW316947_08

AW316947_09

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.