Antalya'nın 4 ilçesindeki operasyonda 18 şüpheli yakalandı
Antalya'nın 4 ilçesindeki operasyonda 18 şüpheli yakalandı
Antalya'da polisin 4 ilçede düzenlediği operasyonda, çok sayıda sayının yapıldığı madde ele geçirildi. Suçüstü yakalanan 18 şüpheli gözaltına alındı.
Antalya'da polisin 4 ilçede düzenlediği operasyonda, çok sayıda sayının yapıldığı madde ele geçirildi. Suçüstü yakalanan 18 şüpheli gözaltına alındı.
haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü birimleri, alınan şüpheliler tarafından diğer illerden temin edilen yüklü miktarda yükleme ve kullanılan madde ürününün kullanılan hammaddelerin kente getirilmesi bilgisi üzerine operasyon gerçekleştirildi. Hammaddelerin, şüphelilerin Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinde bulunan ikametlerinde depolandığı, bu hammaddelerden de A4 sentetik kannabinoid maddesinin imal edilerek elde edilenler tarafından yönetilen 'torbacı' olarak tabir edilen şüpheliler sırasında ile piyasaya sürüleceğini tespit etti. Operasyonda, 18 şüpheli suçüstü yakalanıp gözaltına alındı.
Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez ve Alanya ilçelerinde 4 ayrı adreste yapılan operasyon kapsamında 575 adet sentetik kannabinoid A4 maddesi (yaklaşık 3 milyon 676 bin hedef), 30 bin adet ecstasy hap, 778 gram kokain, 738 gram fubinica (sentetik kannabinoid hammaddesi), 629 gram esrarengiz, 238 adet sentetik ecza hap, 5 adet hassas terazi, 2 adet tabanca, 10 adet dolu fişek, suçtan elde edilen döviz ve Türk lirası ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında 'Kullanmak için veya madde imal ve ticareti' suçundan adli işlem yapıldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.