aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Siyaset çürüdü

EKONOMİ 25.01.2025 - 09:58, Güncelleme: 25.01.2025 - 09:58
 

Siyaset çürüdü

Antalya Kiracılar Dayanışma Derneği Başkanı (Kira-Der) Cengiz Kul, son dönemlerde artan kiralara ve temel ihtiyaçlara yönelik fahiş fiyatlara acilen çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi. "İçinde bulunduğumuz kaotik ortam, Türkiye siyasetinin ne kadar kokuşmuş, çürümüş ve köhneleşmiş olduğunu göstermektedir" diyen Kul, "Tüm siyasi partiler ülkeyi ve yurttaşları değil sadece ranta ve çıkara yönelmişler. Emeklinin, işçinin, emekçinin, köylünün, çiftçinin, balıkçının, esnafın, kadınların, çocukların, gençlerin, işsizlerin memurların sorunlarını çözmek yerine, daha da derin uçurumlar oluşturacak şekle getirmişlerdir" dedi.

haberimizvar.net- Son yıllarda artan ekonomik kriz 7’den 70’e tüm vatandaşları etkisi altına almaya devam ediyor. Bununla birlikte kiradan gıdaya, giyimden temel ihtiyaçlara kadar pek çok yerde fahiş fiyatlar uygulanıyor. Konuyla ilgili konuşan Kiracılar Dayanışması Derneği Başkanı Cengiz Kul, uygulanan fahiş fiyatlara tepki gösterdi. Başkan Kul, fahiş kiralara, gıdaya, sağlık, eğitim ve ulaşım gibi temel ihtiyaçlara acilen çözümler üretilmesi gerektiğini ifade etti. Bunun yanı sıra Başkan kul, açıklamasında Türkiye siyasetinin kokmuş ve çürümüş olduğunu ifade ederek, tüm siyasi partilerin rant ve çıkar peşinde olduğunu vurguladı. TÜRKİYE SİYASETİ ÇÜRÜDÜ Kira-Der Başkanı Kul, “İçinde bulunduğumuz kaotik ortam, Türkiye siyasetinin ne kadar kokuşmuş, çürümüş ve köhnemiş olduğunu göstermektedir” diyerek konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Tüm siyasi partiler, ülkeyi ve yurttaşları değil sadece ranta ve çıkara yönelmişler. Halkı seçimden seçime hatırlar hale gelmişlerdir. Emeklinin işçinin, emekçinin, köylünün, çiftçinin, balıkçının, esnafın, kadınların, çocukların, gençlerin, işsizlerin ve memurların sorunlarını çözmek yerine daha da derin uçurumlar oluşturacak şekle getirmişlerdir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceği için Türkiye siyasetinin yeniden tasarlanması zorunluluktur. Temiz, dürüst, ilkeli, çıkarsız, liyakatli ve idealist bir siyaset anlayışının tesis edilmesi gerekmektedir. Bu görev yurdunu seven her yurttaş için zorunluluktur.” “FAHİŞ FİYATLAR ZOR DURUMDA BIRAKIYOR” Dar gelirli vatandaşlar olarak halkı, vatanı ve milletini koruyup kollayan bir yönetim beklediklerini ifade eden Başkan Kul, “Buradan tüm siyasilere kendileri için değil halkın sorunlarını çözmesini temenni ediyorum. Günümüzde İstanbul ilimizde alınan kira tespit davasında yüksek kira bile değil 4 asgari ücretli belirlenmiş mahkemece ve emsal sayılmış. Madem öyle ise kiracılara bölge verin yeni bölge yeni yer tahsil edin adaletin olduğu, insan gibi yaşanacak, ahlaklı, temiz ve adaletli bölge. Bu böyle devam ettikçe bu işin sonu nereye varacak. Kim bu dar gelirli vatandaşa sahip çıkacak. Tüm siyasi genel başkanından temizlikçisine kadar vicdan merhamet değil yasa istiyoruz ya da garibanlara bölge tahsil edilsin artık bu adaletsiz fahiş fiyatlar insanları zor duruma sokmaya başladı. Kiracılar Dayanışması Derneği olarak sonuna kadar takipçisi olacağız” diyerek sözlerine son verdi. (Antalya Gündem Gazetesi)
Antalya Kiracılar Dayanışma Derneği Başkanı (Kira-Der) Cengiz Kul, son dönemlerde artan kiralara ve temel ihtiyaçlara yönelik fahiş fiyatlara acilen çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi. "İçinde bulunduğumuz kaotik ortam, Türkiye siyasetinin ne kadar kokuşmuş, çürümüş ve köhneleşmiş olduğunu göstermektedir" diyen Kul, "Tüm siyasi partiler ülkeyi ve yurttaşları değil sadece ranta ve çıkara yönelmişler. Emeklinin, işçinin, emekçinin, köylünün, çiftçinin, balıkçının, esnafın, kadınların, çocukların, gençlerin, işsizlerin memurların sorunlarını çözmek yerine, daha da derin uçurumlar oluşturacak şekle getirmişlerdir" dedi.

haberimizvar.net- Son yıllarda artan ekonomik kriz 7’den 70’e tüm vatandaşları etkisi altına almaya devam ediyor. Bununla birlikte kiradan gıdaya, giyimden temel ihtiyaçlara kadar pek çok yerde fahiş fiyatlar uygulanıyor. Konuyla ilgili konuşan Kiracılar Dayanışması Derneği Başkanı Cengiz Kul, uygulanan fahiş fiyatlara tepki gösterdi. Başkan Kul, fahiş kiralara, gıdaya, sağlık, eğitim ve ulaşım gibi temel ihtiyaçlara acilen çözümler üretilmesi gerektiğini ifade etti. Bunun yanı sıra Başkan kul, açıklamasında Türkiye siyasetinin kokmuş ve çürümüş olduğunu ifade ederek, tüm siyasi partilerin rant ve çıkar peşinde olduğunu vurguladı.

TÜRKİYE SİYASETİ ÇÜRÜDÜ

Kira-Der Başkanı Kul, “İçinde bulunduğumuz kaotik ortam, Türkiye siyasetinin ne kadar kokuşmuş, çürümüş ve köhnemiş olduğunu göstermektedir” diyerek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm siyasi partiler, ülkeyi ve yurttaşları değil sadece ranta ve çıkara yönelmişler. Halkı seçimden seçime hatırlar hale gelmişlerdir. Emeklinin işçinin, emekçinin, köylünün, çiftçinin, balıkçının, esnafın, kadınların, çocukların, gençlerin, işsizlerin ve memurların sorunlarını çözmek yerine daha da derin uçurumlar oluşturacak şekle getirmişlerdir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceği için Türkiye siyasetinin yeniden tasarlanması zorunluluktur. Temiz, dürüst, ilkeli, çıkarsız, liyakatli ve idealist bir siyaset anlayışının tesis edilmesi gerekmektedir. Bu görev yurdunu seven her yurttaş için zorunluluktur.”

“FAHİŞ FİYATLAR ZOR DURUMDA BIRAKIYOR”

Dar gelirli vatandaşlar olarak halkı, vatanı ve milletini koruyup kollayan bir yönetim beklediklerini ifade eden Başkan Kul, “Buradan tüm siyasilere kendileri için değil halkın sorunlarını çözmesini temenni ediyorum. Günümüzde İstanbul ilimizde alınan kira tespit davasında yüksek kira bile değil 4 asgari ücretli belirlenmiş mahkemece ve emsal sayılmış. Madem öyle ise kiracılara bölge verin yeni bölge yeni yer tahsil edin adaletin olduğu, insan gibi yaşanacak, ahlaklı, temiz ve adaletli bölge. Bu böyle devam ettikçe bu işin sonu nereye varacak. Kim bu dar gelirli vatandaşa sahip çıkacak. Tüm siyasi genel başkanından temizlikçisine kadar vicdan merhamet değil yasa istiyoruz ya da garibanlara bölge tahsil edilsin artık bu adaletsiz fahiş fiyatlar insanları zor duruma sokmaya başladı. Kiracılar Dayanışması Derneği olarak sonuna kadar takipçisi olacağız” diyerek sözlerine son verdi.

( Antalya Gündem Gazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.