aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Önce bağrına bastı sonra övgüler yağdırdı

SİYASET 09.03.2025 - 23:49, Güncelleme: 09.03.2025 - 23:49
 

Önce bağrına bastı sonra övgüler yağdırdı

'Antalya Buluşması' programında CHP Cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu'na kürsüye çıkmadan önce sımsıkı sarılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Karadeniz'in yiğit evladı Ekrem İmamoğlu başkanımızı, Torosların evlatları olarak bağrımıza basacağız. İktidarımızın ayak sesleri Toroslar’dan Akdeniz’e, oradan da tüm Anadolu’ya yayılacaktır” dedi.

haberimizvar.net- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı ön seçim adayı Ekrem İmamoğlu’nun Antalya Buluşması'nda konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Mart’ın Türkiye’ye baharı müjdeleyecek bir ön seçim olacağını belirtti. Başkan Böcek, “İktidarımızın ayak sesleri Toroslar’dan Akdeniz’e, oradan da tüm Anadolu’ya yayılacaktır” dedi. KÜRSÜYE ÇIKTI Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleşen gecede konuşan Başkan Böcek, şunları söyledi: “Mart’ın güzelliği, 6–11 Mart’ta Ata’mızın Antalya’yı ziyaret ettiği o tarihi günlerle başlar. Güzel şehrimizin güzel insanları Atatürk’e ve Cumhuriyet’e sevgilerini, bağlılıklarını haykırırlar. Ardından 8 Mart’ta değişimin her daim öncüleri olan Akdeniz’in çağdaş ve emektar kadınlarının özgürce sesi yankılanır. Tüm Antalya, kadınların haklı sesine güç verir. 12 Mart’ta kabul edilen, bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı hep bir ağızdan söylenir. 18 Mart’ta 'Çanakkale geçilmez' diyerek destan yazan ebedi Başkomutanımız ve silah arkadaşlarıyla yeniden gurur duyarız.” 31 MART’TA HEP BİRLİKTE TARİH YAZDIK 31 Mart seçimlerinin siyaset arenasında yerini aldığını söyleyen Böcek, “Antalyamız’da da yerel seçimlerde, 20 belediyenin 18’ini kaybedenleri Antalya ittifakımız silkelemiştir. Ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesini ilk defa, 2 kez üst üste kazanarak hep birlikte bir tarih yazdık. Şimdi Mart ayı için unutulmayacak tarihi bir gün daha olacak. 23 Mart ön seçimlerinde, Karadeniz’in yiğit evladı Ekrem İmamoğlu Başkanımızı, Torosların evlatları olarak bağrımıza basacağız. İktidarımızın ayak sesleri Toroslar’dan Akdeniz’e, oradan da tüm Anadolu’ya yayılacaktır” dedi. İMAMOĞLU’NUN HER DAİM YANINDAYIZ 23 Mart’ın Türkiye’ye baharı müjdeleyecek bir ön seçim olacağını söyleyen Başkan Böcek, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Sana söz Ata’m; iki büyük eserim var dediğin; Cumhuriyetimize ve Cumhuriyet Halk Partimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Partimizin Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun da her daim yanında olacağız.”  
'Antalya Buluşması' programında CHP Cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu'na kürsüye çıkmadan önce sımsıkı sarılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Karadeniz'in yiğit evladı Ekrem İmamoğlu başkanımızı, Torosların evlatları olarak bağrımıza basacağız. İktidarımızın ayak sesleri Toroslar’dan Akdeniz’e, oradan da tüm Anadolu’ya yayılacaktır” dedi.

haberimizvar.net- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı ön seçim adayı Ekrem İmamoğlu’nun Antalya Buluşması'nda konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Mart’ın Türkiye’ye baharı müjdeleyecek bir ön seçim olacağını belirtti. Başkan Böcek, “İktidarımızın ayak sesleri Toroslar’dan Akdeniz’e, oradan da tüm Anadolu’ya yayılacaktır” dedi.

KÜRSÜYE ÇIKTI

Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleşen gecede konuşan Başkan Böcek, şunları söyledi: “Mart’ın güzelliği, 6–11 Mart’ta Ata’mızın Antalya’yı ziyaret ettiği o tarihi günlerle başlar. Güzel şehrimizin güzel insanları Atatürk’e ve Cumhuriyet’e sevgilerini, bağlılıklarını haykırırlar. Ardından 8 Mart’ta değişimin her daim öncüleri olan Akdeniz’in çağdaş ve emektar kadınlarının özgürce sesi yankılanır. Tüm Antalya, kadınların haklı sesine güç verir. 12 Mart’ta kabul edilen, bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı hep bir ağızdan söylenir. 18 Mart’ta 'Çanakkale geçilmez' diyerek destan yazan ebedi Başkomutanımız ve silah arkadaşlarıyla yeniden gurur duyarız.”

31 MART’TA HEP BİRLİKTE TARİH YAZDIK

31 Mart seçimlerinin siyaset arenasında yerini aldığını söyleyen Böcek, “Antalyamız’da da yerel seçimlerde, 20 belediyenin 18’ini kaybedenleri Antalya ittifakımız silkelemiştir. Ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesini ilk defa, 2 kez üst üste kazanarak hep birlikte bir tarih yazdık. Şimdi Mart ayı için unutulmayacak tarihi bir gün daha olacak. 23 Mart ön seçimlerinde, Karadeniz’in yiğit evladı Ekrem İmamoğlu Başkanımızı, Torosların evlatları olarak bağrımıza basacağız. İktidarımızın ayak sesleri Toroslar’dan Akdeniz’e, oradan da tüm Anadolu’ya yayılacaktır” dedi.

İMAMOĞLU’NUN HER DAİM YANINDAYIZ

23 Mart’ın Türkiye’ye baharı müjdeleyecek bir ön seçim olacağını söyleyen Başkan Böcek, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Sana söz Ata’m; iki büyük eserim var dediğin; Cumhuriyetimize ve Cumhuriyet Halk Partimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Partimizin Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun da her daim yanında olacağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.