aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Serik Belediyesi bayrama hazır

YEREL 28.03.2025 - 17:01, Güncelleme: 28.03.2025 - 17:01
 

Serik Belediyesi bayrama hazır

Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, Serik halkının ve ilçeye gelen misafirlerin huzurlu bir bayram geçirebilmesi için belediye ekiplerinin aralıksız çalıştığını belirterek, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

haberimizvar.net- Serik Belediyesi, bayram öncesi hazırlıklarını tamamlamak için yoğun çalışma yürüttü. Temizlik işleri, park ve bahçeler, fen işleri ve zabıta müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ortamda bayram geçirebilmeleri için görev başında olacak. Temizlik işleri ekipleri, cadde ve sokakların temizliği ve düzenlemeleriyle ilçeyi bayram için hazır hale getiriyor. Zabıta müdürlüğü ekipleri ise bayram süresince trafik düzenlemeleri ve güvenlik önlemleri ile vatandaşlara kesintisiz hizmet sunacak. 'HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN ÇALIŞIYORUZ' Vatandaşların bayramını kutlayan Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, "Vatandaşlarımızın huzur içinde bayramlarını geçirmeleri için belediye olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Temizlikten güvenliğe kadar Serik'i bayrama hazırlıyoruz. Ayrıca bayram süresince zabıta ve temizlik işleri personelimiz vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet vermeye devam edecek. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum" dedi. BELEDİYE FIRINI VE HALK LOKANTASININ BAYRAM PROGRAMI Serik Belediyesi Ekmek ve Unlu Mamuller Fırını, bayramın ilk 2 günü bakım çalışmaları nedeniyle kapalı olacak. Bakım çalışmaları tamamlandıktan sonra fırın, hizmet vermeye devam edecek. Halk Lokantası ise bayramın ilk üç günü kapalı olacak. SOSYAL TESİSLER VE PLAJLAR HİZMETE AÇIK Serik Belediyesi'ne ait sosyal tesisler ve sahildeki plajlar, bayram boyunca vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. İlçeyi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirler, Serik'in güzelliklerinden faydalanabilecek. 370 PERSONELLE KESİNTİSİZ HİZMET Serik Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca 370 personel ile görev başında olacak. Temizlik, park ve bahçe, fen işleri ve zabıta ekipleri nöbetleşe çalışarak bayram süresince hizmetleri kesintisiz sürdürecek. VATANDAŞLAR İÇİN İLETİŞİM HATTI Bayram süresince vatandaşların her türlü talep ve sorunlarını iletebilmeleri için Serik Belediyesi'nin 444 9 722 numaralı hattı hizmette olacak. 
Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, Serik halkının ve ilçeye gelen misafirlerin huzurlu bir bayram geçirebilmesi için belediye ekiplerinin aralıksız çalıştığını belirterek, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

haberimizvar.net- Serik Belediyesi, bayram öncesi hazırlıklarını tamamlamak için yoğun çalışma yürüttü. Temizlik işleri, park ve bahçeler, fen işleri ve zabıta müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ortamda bayram geçirebilmeleri için görev başında olacak. Temizlik işleri ekipleri, cadde ve sokakların temizliği ve düzenlemeleriyle ilçeyi bayram için hazır hale getiriyor. Zabıta müdürlüğü ekipleri ise bayram süresince trafik düzenlemeleri ve güvenlik önlemleri ile vatandaşlara kesintisiz hizmet sunacak.

'HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Vatandaşların bayramını kutlayan Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, "Vatandaşlarımızın huzur içinde bayramlarını geçirmeleri için belediye olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Temizlikten güvenliğe kadar Serik'i bayrama hazırlıyoruz. Ayrıca bayram süresince zabıta ve temizlik işleri personelimiz vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet vermeye devam edecek. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum" dedi.

BELEDİYE FIRINI VE HALK LOKANTASININ BAYRAM PROGRAMI

Serik Belediyesi Ekmek ve Unlu Mamuller Fırını, bayramın ilk 2 günü bakım çalışmaları nedeniyle kapalı olacak. Bakım çalışmaları tamamlandıktan sonra fırın, hizmet vermeye devam edecek. Halk Lokantası ise bayramın ilk üç günü kapalı olacak.

SOSYAL TESİSLER VE PLAJLAR HİZMETE AÇIK

Serik Belediyesi'ne ait sosyal tesisler ve sahildeki plajlar, bayram boyunca vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. İlçeyi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirler, Serik'in güzelliklerinden faydalanabilecek.

370 PERSONELLE KESİNTİSİZ HİZMET

Serik Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca 370 personel ile görev başında olacak. Temizlik, park ve bahçe, fen işleri ve zabıta ekipleri nöbetleşe çalışarak bayram süresince hizmetleri kesintisiz sürdürecek.

VATANDAŞLAR İÇİN İLETİŞİM HATTI

Bayram süresince vatandaşların her türlü talep ve sorunlarını iletebilmeleri için Serik Belediyesi'nin 444 9 722 numaralı hattı hizmette olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.