Kepez Belediyesi 20-Mayıs

RESMİ REKLAMLAR 20.05.2024 - 15:58, Güncelleme: 20.05.2024 - 15:58
 

Kepez Belediyesi 20-Mayıs

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz döneminde yatırım programına alınan mahallelerde doğal gaz altyapı çalışmaları başladı. Yapımına başlanılan 87 kilometre boru hattıyla 8 mahallede 16 bin konut doğal gazla buluşuyor.

Kepez Belediyesi ile doğal gaz dağıtım şirketi Enerya arasında geçtiğimiz günlerde yatırım planlaması toplantısı düzenlenmişti. Toplantıda bu yıl ilçede yapılacak olan doğal gaz yatırımının planlanması yapılmıştı. Kepez Belediye Başkan Vekili Refik Emre Altekin, toplantının ardından yaptığı açıklamada 8 mahalleye doğal gaz müjdesi verdi. Başkan Vekili Refik Emre Altekin, gaz dağıtım şirketi öncülüğünde Esentepe, Çamlıbel, Göçerler, Fatih, Hüsnü Karakaş, Gazi, Sütçüler ve Göksu mahallelerini güvenli, konforlu ve çevreci ısıtma sistemi doğal gazla buluşturacaklarını belirtti. 8 MAHALLEDE 16 BİN KONUTA DOĞAL GAZ Yaklaşık 16 bin konutu temiz enerji doğal gazla buluşturacak olan 87 kilometre uzunluğundaki dağıtım şebekesinin imalatı başladı. İlçenin doğu yakasında yer alan Mehmet Atay Caddesi’nde montajına başlanılan çelik borularla gaz,  imara uygun konutlaşması büyük oranda tamamlanan Hüsnü Karakaş, Sütçüler, Gazi ve Göksu mahallelerine ulaştırılacak. Gaz dağıtım şirketi, daha sonra ilçenin batı yakasındaki Esentepe, Çamlıbel, Göçerler ve Fatih mahallelerinde şebeke imalatı çalışmalarını sürdürecek. KEPEZ’DE GAZ YATIRIMI SÜRECEK Başkan Vekili Refik Emre Altekin, önümüzdeki yıllarda Varsak ve Altınova bölgesi başta olmak Habibler ile Fevzi Çakmak mahallelerini de güvenli ve temiz enerjiyle buluşturmak için çalışma yapacaklarını kaydetti. Altekin, doğal gaz altyapı çalışmalarından dolayı caddelerin ve sokakların bozulan asfalt ve kaldırımın yenilenmesini gaz dağıtım şirketi işbirliğinde yapacaklarını sözlerine ekledi. Antalya’da konutta ilk doğal gazın kullanıldığı ilçe olan Kepez’de, bugüne kadar 35 mahallede, 128 bin konuta doğal gaz götürüldü.2024 yatırımıyla mahalle sayısı 43’e, konut sayısı ise 144 bine çıkacak. Böylece 68 mahallesi olan ilçenin üçte ikisine doğal gaz ulaştırılmış oldu.      
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz döneminde yatırım programına alınan mahallelerde doğal gaz altyapı çalışmaları başladı. Yapımına başlanılan 87 kilometre boru hattıyla 8 mahallede 16 bin konut doğal gazla buluşuyor.

Kepez Belediyesi ile doğal gaz dağıtım şirketi Enerya arasında geçtiğimiz günlerde yatırım planlaması toplantısı düzenlenmişti. Toplantıda bu yıl ilçede yapılacak olan doğal gaz yatırımının planlanması yapılmıştı. Kepez Belediye Başkan Vekili Refik Emre Altekin, toplantının ardından yaptığı açıklamada 8 mahalleye doğal gaz müjdesi verdi.

Başkan Vekili Refik Emre Altekin, gaz dağıtım şirketi öncülüğünde Esentepe, Çamlıbel, Göçerler, Fatih, Hüsnü Karakaş, Gazi, Sütçüler ve Göksu mahallelerini güvenli, konforlu ve çevreci ısıtma sistemi doğal gazla buluşturacaklarını belirtti.

8 MAHALLEDE 16 BİN KONUTA DOĞAL GAZ

Yaklaşık 16 bin konutu temiz enerji doğal gazla buluşturacak olan 87 kilometre uzunluğundaki dağıtım şebekesinin imalatı başladı. İlçenin doğu yakasında yer alan Mehmet Atay Caddesi’nde montajına başlanılan çelik borularla gaz,  imara uygun konutlaşması büyük oranda tamamlanan Hüsnü Karakaş, Sütçüler, Gazi ve Göksu mahallelerine ulaştırılacak. Gaz dağıtım şirketi, daha sonra ilçenin batı yakasındaki Esentepe, Çamlıbel, Göçerler ve Fatih mahallelerinde şebeke imalatı çalışmalarını sürdürecek.

KEPEZ’DE GAZ YATIRIMI SÜRECEK

Başkan Vekili Refik Emre Altekin, önümüzdeki yıllarda Varsak ve Altınova bölgesi başta olmak Habibler ile Fevzi Çakmak mahallelerini de güvenli ve temiz enerjiyle buluşturmak için çalışma yapacaklarını kaydetti. Altekin, doğal gaz altyapı çalışmalarından dolayı caddelerin ve sokakların bozulan asfalt ve kaldırımın yenilenmesini gaz dağıtım şirketi işbirliğinde yapacaklarını sözlerine ekledi.

Antalya’da konutta ilk doğal gazın kullanıldığı ilçe olan Kepez’de, bugüne kadar 35 mahallede, 128 bin konuta doğal gaz götürüldü.2024 yatırımıyla mahalle sayısı 43’e, konut sayısı ise 144 bine çıkacak. Böylece 68 mahallesi olan ilçenin üçte ikisine doğal gaz ulaştırılmış oldu.

 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.