Kepez Meclisi 25 Nisan'da

YEREL 22.04.2024 - 15:50, Güncelleme: 22.04.2024 - 15:50
 

Kepez Meclisi 25 Nisan'da

Kepez Belediye Meclisi teleferik kazası bahane edilerek hukuksuz ve siyasi bir kararla tutuklanan Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekilini seçmek üzere 25 Nisan Perşembe günü toplanıyor. Başkanvekili seçimi maddesi ile tek gündem maddesiyle toplanacak Kepez Belediye Meclisi toplantısı saat 14.00'da yapılacak.

haberimizvar.net- Kepez Belediye Meclisi teleferik kazası bahane edilerek hukuksuz ve siyasi bir kararla tutuklanan CHP'li Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekilini seçmek üzere 25 Nisan Perşembe günü toplanıyor. Antalya Valiliği Başkan Kocagöz'ün tutuklanması öncesinde belediyle başkanvekilinin seçilememesi nedeniyle Kepez Belediye Başkanlığı'na yazı göndererek, meclisin 25 Nisan Perşembe günü toplanmasını istedi. Başkanvekili seçim maddesi ile tek gündemde bir araya gelecek olan Kepez Belediye Meclisi saat 14.00'da toplanacak. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tutuklanma kararına avukatları itiraz etmiş, ancak yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedilmişti. Avukatları, Başkan Kocagöz'ün tutuklanmasıyla ilgili adli sürecin devam ettiğini belirtiyorlar. 12 Nisan'da meydana gelen teleferik kazasından sonra ANET Genel Müdürlüğü görevi 28 Kasım'da resmen sona eren Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile birlikte ANET Genel Müdür Vekili Ahmet Buğra Samsunlu, mekanik mühendisi Okan Erol, Megatower bakım şirketi sahibi Serdar Tezcan, bakım şirketinin bakım ve otomasyon amiri Serkan Yücel tutuklanmıştı.
Kepez Belediye Meclisi teleferik kazası bahane edilerek hukuksuz ve siyasi bir kararla tutuklanan Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekilini seçmek üzere 25 Nisan Perşembe günü toplanıyor. Başkanvekili seçimi maddesi ile tek gündem maddesiyle toplanacak Kepez Belediye Meclisi toplantısı saat 14.00'da yapılacak.

haberimizvar.net- Kepez Belediye Meclisi teleferik kazası bahane edilerek hukuksuz ve siyasi bir kararla tutuklanan CHP'li Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekilini seçmek üzere 25 Nisan Perşembe günü toplanıyor. Antalya Valiliği Başkan Kocagöz'ün tutuklanması öncesinde belediyle başkanvekilinin seçilememesi nedeniyle Kepez Belediye Başkanlığı'na yazı göndererek, meclisin 25 Nisan Perşembe günü toplanmasını istedi. Başkanvekili seçim maddesi ile tek gündemde bir araya gelecek olan Kepez Belediye Meclisi saat 14.00'da toplanacak.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tutuklanma kararına avukatları itiraz etmiş, ancak yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedilmişti. Avukatları, Başkan Kocagöz'ün tutuklanmasıyla ilgili adli sürecin devam ettiğini belirtiyorlar. 12 Nisan'da meydana gelen teleferik kazasından sonra ANET Genel Müdürlüğü görevi 28 Kasım'da resmen sona eren Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile birlikte ANET Genel Müdür Vekili Ahmet Buğra Samsunlu, mekanik mühendisi Okan Erol, Megatower bakım şirketi sahibi Serdar Tezcan, bakım şirketinin bakım ve otomasyon amiri Serkan Yücel tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.