Kepez'in Pota Sultanları ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor

SPOR 23.09.2024 - 11:39, Güncelleme: 23.09.2024 - 11:39
 

Kepez'in Pota Sultanları ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor

Antalya’yı Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde (KBBL) temsil eden tek takım olan Kepez Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, liglerin başlaması için gün sayıyor.

haberimizvar.net- Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde (KBBL) Antalya’nın tek temsilcisi olan Kepez Belediyespor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, liglerin başlaması için sabırsızlanıyor. Aynı zamanda 10 Ekim’de başlayacak U18 Antalya Şampiyonası Ligi’nde de yer alacak olan Kepezliler, Kasım ayında başlaması beklenen KBBL’de kura çekimi yapılmasını bekliyor. BAŞKANLARA TEŞEKKÜR Son 2 sezon üst üste Antalya Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası bileti alma başarısı göstermiş olan takım, antrenmanlarını Turgut Özal Spor Salonu’nda gerçekleştiriyor. Sezonun yaklaşmasıyla güç ve dayanıklılık çalışmalarını bırakarak taktik antrenmanlarına başlayan takımın koçu Besim Güvenç, “Rekabetçi ve kadınlarda rol model olan bir takım oluşturduk. Bizi destekleyen Kepez Belediyesi Başkanı Mesut Kocagöz ve kulüp başkanımız Emin Akçay’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Antalya’yı Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde (KBBL) temsil eden tek takım olan Kepez Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, liglerin başlaması için gün sayıyor.

haberimizvar.net- Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde (KBBL) Antalya’nın tek temsilcisi olan Kepez Belediyespor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, liglerin başlaması için sabırsızlanıyor. Aynı zamanda 10 Ekim’de başlayacak U18 Antalya Şampiyonası Ligi’nde de yer alacak olan Kepezliler, Kasım ayında başlaması beklenen KBBL’de kura çekimi yapılmasını bekliyor.

BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Son 2 sezon üst üste Antalya Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası bileti alma başarısı göstermiş olan takım, antrenmanlarını Turgut Özal Spor Salonu’nda gerçekleştiriyor. Sezonun yaklaşmasıyla güç ve dayanıklılık çalışmalarını bırakarak taktik antrenmanlarına başlayan takımın koçu Besim Güvenç, “Rekabetçi ve kadınlarda rol model olan bir takım oluşturduk. Bizi destekleyen Kepez Belediyesi Başkanı Mesut Kocagöz ve kulüp başkanımız Emin Akçay’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.