Kim kazanacak?

SİYASET 18.09.2024 - 14:35, Güncelleme: 18.09.2024 - 14:35
 

Kim kazanacak?

CHP'de Antalya gençliğini kongre heyecanı sardı. CHP Antalya İl Gençlik Kolları'nın 22 Eylül Pazar günü Kepez Belediyesi'nin Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapılacak kongresinde Semih Kocabaş ve Eraycan Yılmaz başkan adayı olarak yarışacaklar.

haberimizvar.net- CHP Antalya gençliği İl Gençlik Kolları Kongresi'ne kilitlendi. CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi 22 Eylül Pazar günü saat 10.00'da Kepez Belediyesi'nin Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapılacak. Son derece renkli ve çekişmeli geçmesi beklenen kongreye Semih Kocabaş ile Eraycan Yılmaz, CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkan adayı olarak katılacaklar. Daha önce CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hakan Genbeş, tüzük gereği çekilmek zorunda kalmış ve kongrede Eraycan Yılmaz'ı destekleyeceğini açıklamıştı. CHP'nin 4-9 Eylül günleri yapılan tüzük kurultayında belediyelerde çalışanların  kongrelerde aday olmalarını engelleyen bir karar alınmıştı. Antalya Büyükşehir şirketlerinden ANET'in yönetim kurulu üyesi olan diğer aday Semih Kocabaş ise sessizliğini koruyor.
CHP'de Antalya gençliğini kongre heyecanı sardı. CHP Antalya İl Gençlik Kolları'nın 22 Eylül Pazar günü Kepez Belediyesi'nin Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapılacak kongresinde Semih Kocabaş ve Eraycan Yılmaz başkan adayı olarak yarışacaklar.

haberimizvar.net-  CHP Antalya gençliği İl Gençlik Kolları Kongresi'ne kilitlendi. CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi 22 Eylül Pazar günü saat 10.00'da Kepez Belediyesi'nin Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapılacak. Son derece renkli ve çekişmeli geçmesi beklenen kongreye Semih Kocabaş ile Eraycan Yılmaz, CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkan adayı olarak katılacaklar.

Daha önce CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hakan Genbeş, tüzük gereği çekilmek zorunda kalmış ve kongrede Eraycan Yılmaz'ı destekleyeceğini açıklamıştı. CHP'nin 4-9 Eylül günleri yapılan tüzük kurultayında belediyelerde çalışanların  kongrelerde aday olmalarını engelleyen bir karar alınmıştı. Antalya Büyükşehir şirketlerinden ANET'in yönetim kurulu üyesi olan diğer aday Semih Kocabaş ise sessizliğini koruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.