Korkutelili 49 küçük çiftçi Antalya'yı gezdi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.09.2024 - 18:33, Güncelleme: 04.09.2024 - 18:33
 

Korkutelili 49 küçük çiftçi Antalya'yı gezdi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinden çiftçi ailelerin çocukları 'Küçük Çiftçiler Antalya'da projesi kapsamında geziye katıldı.

haberimizvar.net- Antalya Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Küçük Çiftçiler Antalya'da projesi kapsamında Korkuteli'den 49 çiftçi çocuğu Antalya'ya geziye götürüldü. Geleceğin çiftçileri Kum Heykel Müzesi, Zeytinpark, Hayvanat Bahçesi ve lunaparkta eğlenceli bir gün geçirdi. Tarımın önderleriyle bir araya gelen çocuklara, çiftçiliğin önemi ve tarımsal faaliyetleri sürdürmenin ülke tarımına nasıl katkı sağlayacağı anlatıldı. Tarım ve Orman İl Müdürü Fırat Erkal ile de bir araya gelen çocuklar tarımın sadece bir meslek olmadığını, aynı zamanda bir yaşam biçimi olduğunu öğrendi. İl Müdürü Fırat Erkal, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek, Antalya'nın genç tarımcılarına destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti.
Antalya'nın Korkuteli ilçesinden çiftçi ailelerin çocukları 'Küçük Çiftçiler Antalya'da projesi kapsamında geziye katıldı.

haberimizvar.net- Antalya Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Küçük Çiftçiler Antalya'da projesi kapsamında Korkuteli'den 49 çiftçi çocuğu Antalya'ya geziye götürüldü. Geleceğin çiftçileri Kum Heykel Müzesi, Zeytinpark, Hayvanat Bahçesi ve lunaparkta eğlenceli bir gün geçirdi. Tarımın önderleriyle bir araya gelen çocuklara, çiftçiliğin önemi ve tarımsal faaliyetleri sürdürmenin ülke tarımına nasıl katkı sağlayacağı anlatıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Fırat Erkal ile de bir araya gelen çocuklar tarımın sadece bir meslek olmadığını, aynı zamanda bir yaşam biçimi olduğunu öğrendi. İl Müdürü Fırat Erkal, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek, Antalya'nın genç tarımcılarına destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.