Kuraklık kapımızı çalıyor!

YEREL 26.06.2024 - 12:27, Güncelleme: 26.06.2024 - 12:27
 

Kuraklık kapımızı çalıyor!

Antalya'nın Kepez ilçesinde iklim değişikliği ve bilinçsiz su kullanımı sonucu dünyaca ünlü Düden Şelalesi'ni besleyen DSİ kanalı kurudu.

haberimizvar.net- Küresel iklim değişikliği, bilinçsiz su kullanımı Antalya'nın Kepez ilçesinde dünyaca ünlü Düden Şelalesi'ni besleyen DSİ kanalı kurudu. Kepez ilçesinin Çamlıbel, Erenköy, Kanal, Yeni Emek, Fevzi Çakmak, Kuzeyyaka, Ayanoğlu, Gazi mahalleleri ile Şelale ve Düden Caddesi güzergahında bulunan DSİ kanalının içler acısı durumu bazı mahalle muhtarlarının katılımı ile yapılan inceleme ile gözler önüne serildi. Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine Kepez ilçesi Erenköy Mahallesi Muhtarı Ömer Akgül, Kanal Mahallesi Muhtarı Emin Küçük Kara, Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Ramazan Çatal, Atatürk Mahallesi Muhtarı Cahit Aşık ile Zabıta Komiseri İbrahim Akdemir'den oluşan heyet DSİ kanalı çerisi ve çevresinde yaptığı inceleme ve kontrolden sonra imzaları bulunan bir tutanak yaptılar. Tutanakta şu ifadelere yer verildi: "24.06.2024 tarihinde belediyemiz sınırları içerisinde kalan Çamlıbel Mahallesi, Erenköy Mahallesi, Kanal Mahallesi, Y. Emek Mahallesi, F. Çakmak Mahallesi, Kuzeyyaka Mahallesi, Şelale Caddesi, Ayanoğlu Mahallesi, Gazi Mahallesi, Şelale Mahallesi ve Düden Caddesi güzergahında bulunan DSİ su kanalı içerisinin aşırı derecede yabancı maddeler ve kirli olduğu şikayetleri üzerine yukarıda isme geçen mahalle muhtarlarımızla söz konusu kanal içerisi ve çevresinde yapmış olduğumuz inceleme ve kontrollerde kanalın içerisinde su olmadığı, ayrıca görsel kirlilik ve çok sayıda yabancı madde olduğu tespit edilip, gözlemlenmiştir. İşbu tutanak DSİ kanalı üzerinde bulunan mahalle muhtarlarımızla yazı ve imza altına alınmıştır."
Antalya'nın Kepez ilçesinde iklim değişikliği ve bilinçsiz su kullanımı sonucu dünyaca ünlü Düden Şelalesi'ni besleyen DSİ kanalı kurudu.

haberimizvar.net- Küresel iklim değişikliği, bilinçsiz su kullanımı Antalya'nın Kepez ilçesinde dünyaca ünlü Düden Şelalesi'ni besleyen DSİ kanalı kurudu. Kepez ilçesinin Çamlıbel, Erenköy, Kanal, Yeni Emek, Fevzi Çakmak, Kuzeyyaka, Ayanoğlu, Gazi mahalleleri ile Şelale ve Düden Caddesi güzergahında bulunan DSİ kanalının içler acısı durumu bazı mahalle muhtarlarının katılımı ile yapılan inceleme ile gözler önüne serildi.

Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine Kepez ilçesi Erenköy Mahallesi Muhtarı Ömer Akgül, Kanal Mahallesi Muhtarı Emin Küçük Kara, Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Ramazan Çatal, Atatürk Mahallesi Muhtarı Cahit Aşık ile Zabıta Komiseri İbrahim Akdemir'den oluşan heyet DSİ kanalı çerisi ve çevresinde yaptığı inceleme ve kontrolden sonra imzaları bulunan bir tutanak yaptılar. Tutanakta şu ifadelere yer verildi:

"24.06.2024 tarihinde belediyemiz sınırları içerisinde kalan Çamlıbel Mahallesi, Erenköy Mahallesi, Kanal Mahallesi, Y. Emek Mahallesi, F. Çakmak Mahallesi, Kuzeyyaka Mahallesi, Şelale Caddesi, Ayanoğlu Mahallesi, Gazi Mahallesi, Şelale Mahallesi ve Düden Caddesi güzergahında bulunan DSİ su kanalı içerisinin aşırı derecede yabancı maddeler ve kirli olduğu şikayetleri üzerine yukarıda isme geçen mahalle muhtarlarımızla söz konusu kanal içerisi ve çevresinde yapmış olduğumuz inceleme ve kontrollerde kanalın içerisinde su olmadığı, ayrıca görsel kirlilik ve çok sayıda yabancı madde olduğu tespit edilip, gözlemlenmiştir. İşbu tutanak DSİ kanalı üzerinde bulunan mahalle muhtarlarımızla yazı ve imza altına alınmıştır."

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.