aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Kurtlarla koşamaya hazır mısınız?

YAŞAM 19.09.2019 - 14:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kurtlarla koşamaya hazır mısınız?

Dünyada kadınların kutsal kitabı haline gelen Kurtlarla Koşan Kadınlar’ın yazarı Clarisa Pinkola Estes ile sayısız kez çalışmış olan Esra Sert, Estes yaklaşımını iki günlük eğitimle öğrencilerle buluşturuyor. Estes’in inzivalarında yaptırdığı çok sayıda pratik ve öğreti de eğitimlerde yer alacak

haberimizvar.net Son 26 yıldır dünyada kadınlara kadın olmanın el kitabı olarak hizmet eden, Kurtlarla Koşan Kadınlar, Kadınlara özünde oldukları “şeyi” vahşi benliklerini hatırlatarak; yaratan, üreten, besleyen, beslenen yaşamı bilgece yaşayan doğal hallerine dönmeleri için yardım ediyor. Esra Sert’tin, 21-22 Eylül tarihlerinde, Better me Academy’de Estes yöntemleri ile gerçekleştireceği eğitim dört bölümden oluşacak. Estes ile ve yöntemleriyle tanışmak Jungcu Analist Estes’in Colorado’da spiritüel bir merkezde gerçekleştirdiği inzivayı konuşulacak. Sert, Estes’in kendisini, yaşamını, öğütlerini ve verdiği mesajları  aktaracak. Gerçek “ben”i bulma pratikleri Sert, “’İşine yaramayan, şeyi, düşünceyi, kimseyi bırak!’ Estes kafamızın öğrenilmiş yalanlarla dolu olduğunu söylüyor. Bu yalanlar bizimle yaşam arasında duruyorlar” diyerek, yalanları bir bir devirip gerçek “ben”i arayacaklarını belirtti.   Yaratıcılık çalışmaları “Yaratıcı bir yaşam sürmek sadece mümkün değil, gereklidir” diyen Sert bu çalışmanın odağında katılımcıların kendi iç dünyalarına yönelmeleri olduğunu belirterek, “Ruhsal bir çalışma ve keşif teşvik ediliyor. Eğitim, katılımcıların, zaten var olan yaratıcılığın fitilini ateşlemeleri, önündeki engelleri fark etmeleri ve bu engelleri ortadan kaldırmak için harekete geçmeleri yönünde tasarlandı” şeklinde bilgi verdi. KKK nasıl okunur? “Buluşmayı kitabı okumak isteyip yol almakta zorlananlara tavsiyeler ile bitireceğiz” diyen Sert, “Bu bölüm kitabı okumuş olanların kişisel deneyim ve katkılarına da açık olacak. Defalarca okuyup hayatına deniz feneri yapanlar, alıp bir türlü okumayanlar, çok duyup efsanenin aslı var mı diye merak edenler, hepinizi bekliyoruz” diyerek herkesi yapılacak etkinliğe davet etti.
Dünyada kadınların kutsal kitabı haline gelen Kurtlarla Koşan Kadınlar’ın yazarı Clarisa Pinkola Estes ile sayısız kez çalışmış olan Esra Sert, Estes yaklaşımını iki günlük eğitimle öğrencilerle buluşturuyor. Estes’in inzivalarında yaptırdığı çok sayıda pratik ve öğreti de eğitimlerde yer alacak

haberimizvar.net Son 26 yıldır dünyada kadınlara kadın olmanın el kitabı olarak hizmet eden, Kurtlarla Koşan Kadınlar, Kadınlara özünde oldukları “şeyi” vahşi benliklerini hatırlatarak; yaratan, üreten, besleyen, beslenen yaşamı bilgece yaşayan doğal hallerine dönmeleri için yardım ediyor. Esra Sert’tin, 21-22 Eylül tarihlerinde, Better me Academy’de Estes yöntemleri ile gerçekleştireceği eğitim dört bölümden oluşacak.

Estes ile ve yöntemleriyle tanışmak

Jungcu Analist Estes’in Colorado’da spiritüel bir merkezde gerçekleştirdiği inzivayı konuşulacak. Sert, Estes’in kendisini, yaşamını, öğütlerini ve verdiği mesajları  aktaracak.

Gerçek “ben”i bulma pratikleri

Sert, “’İşine yaramayan, şeyi, düşünceyi, kimseyi bırak!’ Estes kafamızın öğrenilmiş yalanlarla dolu olduğunu söylüyor. Bu yalanlar bizimle yaşam arasında duruyorlar” diyerek, yalanları bir bir devirip gerçek “ben”i arayacaklarını belirtti.  

Yaratıcılık çalışmaları

“Yaratıcı bir yaşam sürmek sadece mümkün değil, gereklidir” diyen Sert bu çalışmanın odağında katılımcıların kendi iç dünyalarına yönelmeleri olduğunu belirterek, “Ruhsal bir çalışma ve keşif teşvik ediliyor. Eğitim, katılımcıların, zaten var olan yaratıcılığın fitilini ateşlemeleri, önündeki engelleri fark etmeleri ve bu engelleri ortadan kaldırmak için harekete geçmeleri yönünde tasarlandı” şeklinde bilgi verdi.

KKK nasıl okunur?

“Buluşmayı kitabı okumak isteyip yol almakta zorlananlara tavsiyeler ile bitireceğiz” diyen Sert, “Bu bölüm kitabı okumuş olanların kişisel deneyim ve katkılarına da açık olacak. Defalarca okuyup hayatına deniz feneri yapanlar, alıp bir türlü okumayanlar, çok duyup efsanenin aslı var mı diye merak edenler, hepinizi bekliyoruz” diyerek herkesi yapılacak etkinliğe davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.