Mustafa Sak ödüllerini 19 genç mühendis kazandı

EĞİTİM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.07.2024 - 12:25, Güncelleme: 04.07.2024 - 12:25
 

Mustafa Sak ödüllerini 19 genç mühendis kazandı

Akdeniz Üniversitesi'nin 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, üniversite stadyumunda yapıldı. 8 bin 864 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende Mustafa Sak ödülleri de 11'inci kez sahiplerini buldu. 19 genç mühendise ödüller ADO Grup yöneticileri tarafından verildi. Törene katılanlar, alkışla mezunları tebrik etti.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı Mezuniyet Töreni ile 8 bin 864 öğrenci meslek yaşamlarına uğurladı. Mühendislik binasının yapımına katkı sağlayan ADO Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sak'ın, geleneksel hale getirdiği Mühendislik Fakültesi bölüm birinci, ikinci ve üçüncülerine verdiği başarı ödülleri, sahiplerine takdim edildi. Her yıl Akdeniz Üniversitesi mezuniyet töreninde gerçekleştirilen ödül töreninde bu yıl Mühendislik Fakültesi'nden 7 bölüm birincilerine 70'er bin TL, ikincilerine 40'ar bin TL ve 3'üncülerine 25'er bin TL olmak üzere toplamda 880 bin TL verildi. Başarı ödüllerini Ado Grup Adopen Anonim Şirketi adına Ado Grup Satış Grup Başkan Yardımcısı İlker Dağyar, Ado Grup Üretim Grup Başkan Yardımcısı Mehmet Turgut, Ado Grup Teknik Koordinatörü Ahmet Katar ve Ayşegül Apaydın takdim etti. ADO Grup Başkanı Mustafa Sak, “Başarı ödüllerinin geleneksel hale gelmesinden gurur duyuyoruz. Bu yıl 11'incisi gerçekleşti. Ödüllerini başarılı genç mühendislerimize takdim ettik. Amacımız başarıyı ödüllendirerek onları teşvik etmek. Bu yıl 19 öğrencimiz başarıyla mezun olarak Mustafa Sak Başarı Ödülünü almaya hak kazandı. Bizim yaptığımız küçük bir başarı ödüllendirmesi." "ADO Grup olarak mezun olan tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyoruz. Cumhuriyetimizin 101'inci yılında genç mühendislerimize çok daha fazla görev düşmektedir. Bizlere de onlara destek olmak düşer. Genç mühendislerimizin ülkemizi her alanda ileri götüreceğine Büyük Önder Atatürk'ümüzün eseri Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine yükselteceğine yürekten inanıyorum" dedi. DERECEYE GİRENLER Dereceye giren öğrenciler ise şöyle; İnşaat Mühendisliği: Serhat Seyrek, Zeynep Ece Kahraman, Harun Aslan. Çevre Mühendisliği: Fatma Begüm Güneysu, Ahmet Gürkan Canverdi, Yasemin Güleray. Makine Mühendisliği: Kawtar Zahfir, Semih Şahin, Abobaker Mohamed Abdelwahb Saeed. Jeoloji Mühendisliği: Maya Sado. Elektrik-Elektronik Mühendisliği: Miraç Ağaoğlu, Muhammed Ali Akkuşçu, Mahda Sadathosseini. Gıda Mühendisliği: Zeynep Yıldırım, Furkan Haytaoğlu, Mithat Sağdıç. Bilgisayar Mühendisliği: Yaren Gökhan, Dilara Aksoy, Ali Çolak.
Akdeniz Üniversitesi'nin 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, üniversite stadyumunda yapıldı. 8 bin 864 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende Mustafa Sak ödülleri de 11'inci kez sahiplerini buldu. 19 genç mühendise ödüller ADO Grup yöneticileri tarafından verildi. Törene katılanlar, alkışla mezunları tebrik etti.

haberimizvar.net-  Akdeniz Üniversitesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı Mezuniyet Töreni ile 8 bin 864 öğrenci meslek yaşamlarına uğurladı. Mühendislik binasının yapımına katkı sağlayan ADO Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sak'ın, geleneksel hale getirdiği Mühendislik Fakültesi bölüm birinci, ikinci ve üçüncülerine verdiği başarı ödülleri, sahiplerine takdim edildi.

Her yıl Akdeniz Üniversitesi mezuniyet töreninde gerçekleştirilen ödül töreninde bu yıl Mühendislik Fakültesi'nden 7 bölüm birincilerine 70'er bin TL, ikincilerine 40'ar bin TL ve 3'üncülerine 25'er bin TL olmak üzere toplamda 880 bin TL verildi.

Başarı ödüllerini Ado Grup Adopen Anonim Şirketi adına Ado Grup Satış Grup Başkan Yardımcısı İlker Dağyar, Ado Grup Üretim Grup Başkan Yardımcısı Mehmet Turgut, Ado Grup Teknik Koordinatörü Ahmet Katar ve Ayşegül Apaydın takdim etti.

ADO Grup Başkanı Mustafa Sak, “Başarı ödüllerinin geleneksel hale gelmesinden gurur duyuyoruz. Bu yıl 11'incisi gerçekleşti. Ödüllerini başarılı genç mühendislerimize takdim ettik. Amacımız başarıyı ödüllendirerek onları teşvik etmek. Bu yıl 19 öğrencimiz başarıyla mezun olarak Mustafa Sak Başarı Ödülünü almaya hak kazandı. Bizim yaptığımız küçük bir başarı ödüllendirmesi."

"ADO Grup olarak mezun olan tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyoruz. Cumhuriyetimizin 101'inci yılında genç mühendislerimize çok daha fazla görev düşmektedir. Bizlere de onlara destek olmak düşer. Genç mühendislerimizin ülkemizi her alanda ileri götüreceğine Büyük Önder Atatürk'ümüzün eseri Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine yükselteceğine yürekten inanıyorum" dedi.

DERECEYE GİRENLER

Dereceye giren öğrenciler ise şöyle; İnşaat Mühendisliği: Serhat Seyrek, Zeynep Ece Kahraman, Harun Aslan. Çevre Mühendisliği: Fatma Begüm Güneysu, Ahmet Gürkan Canverdi, Yasemin Güleray. Makine Mühendisliği: Kawtar Zahfir, Semih Şahin, Abobaker Mohamed Abdelwahb Saeed. Jeoloji Mühendisliği: Maya Sado. Elektrik-Elektronik Mühendisliği: Miraç Ağaoğlu, Muhammed Ali Akkuşçu, Mahda Sadathosseini. Gıda Mühendisliği: Zeynep Yıldırım, Furkan Haytaoğlu, Mithat Sağdıç. Bilgisayar Mühendisliği: Yaren Gökhan, Dilara Aksoy, Ali Çolak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.