Özel'in broşürlerini toplamış!

SİYASET 21.09.2024 - 12:25, Güncelleme: 21.09.2024 - 12:13
 

Özel'in broşürlerini toplamış!

22 Eylül Pazar günü (yarın) yapılması planlanan CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi'nin ertelenmesinde başkan adaylarından Eraycan Yılmaz'a olan bir tavrın etkili olduğu iddia ediliyor.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Gençlik Kolları'nın 22 Eylül Pazar günü (yarın) yapılması planlanan kongresi CHP Genel Merkezi'nce Antalya örgütü birimlerinde gelen bildirimler ve lojistik gereksinimlerden dolayı gerekçesiyle 13 Ekim Pazar gününe ertelenmişti. Ertelemede Antalya Milletvekili Mustafa Erdem'in kızının düğünü için Antalya'ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in partili belediye başkanlarının kongreye müdahil olmalarından rahatsızlık olduğu yönünde bilgilendirildiği için müdahale ettiği öne sürülmüştü. Kulislere yansıyan son bilgiler, kongrenin ertelenmesinde başkan adaylarından Eraycan Yılmaz'ın Özgür Özel'in CHP Genel Başkan Adayı iken broşürlerini toplaması ve 'Halkın umudu Kılıçdaroğlu' sloganı atmasının payı olduğu, Özel'in aday olmasını istemediği iddia ediliyor. Medya Tava'da yer alan habere göre, Özgür Özel, Antalya İl Kongresi'ne katıldığnda broşürlerini toplayan, Özel konuşurken Kılıçdaroğlu sloganı atarak, Özel'i konuşturmayan Konyaaltı eski Belediye Başkanı Semih Esed'e yakınlığı ile bilinen dönemin Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Haydar Eraycan Yılmaz, CHP Genel Merkezi'nin engelleme girişimlerine rağmen aday olacağı öğrenildi. Özel, broşürlerini toplayan ve Kılıçdaroğlu sloganı atan Eraycan Yılmaz'ın aday olmasını istemediği için kongrenin ertelendiği iddia ediliyor.
22 Eylül Pazar günü (yarın) yapılması planlanan CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi'nin ertelenmesinde başkan adaylarından Eraycan Yılmaz'a olan bir tavrın etkili olduğu iddia ediliyor.

haberimizvar.net-  CHP Antalya İl Gençlik Kolları'nın 22 Eylül Pazar günü (yarın) yapılması planlanan kongresi CHP Genel Merkezi'nce Antalya örgütü birimlerinde gelen bildirimler ve lojistik gereksinimlerden dolayı gerekçesiyle 13 Ekim Pazar gününe ertelenmişti. Ertelemede Antalya Milletvekili Mustafa Erdem'in kızının düğünü için Antalya'ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in partili belediye başkanlarının kongreye müdahil olmalarından rahatsızlık olduğu yönünde bilgilendirildiği için müdahale ettiği öne sürülmüştü.

Kulislere yansıyan son bilgiler, kongrenin ertelenmesinde başkan adaylarından Eraycan Yılmaz'ın Özgür Özel'in CHP Genel Başkan Adayı iken broşürlerini toplaması ve 'Halkın umudu Kılıçdaroğlu' sloganı atmasının payı olduğu, Özel'in aday olmasını istemediği iddia ediliyor. Medya Tava'da yer alan habere göre, Özgür Özel, Antalya İl Kongresi'ne katıldığnda broşürlerini toplayan, Özel konuşurken Kılıçdaroğlu sloganı atarak, Özel'i konuşturmayan Konyaaltı eski Belediye Başkanı Semih Esed'e yakınlığı ile bilinen dönemin Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Haydar Eraycan Yılmaz, CHP Genel Merkezi'nin engelleme girişimlerine rağmen aday olacağı öğrenildi. Özel, broşürlerini toplayan ve Kılıçdaroğlu sloganı atan Eraycan Yılmaz'ın aday olmasını istemediği için kongrenin ertelendiği iddia ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.