Polis Abla-Abi şefkati

ASAYİŞ 12.09.2024 - 10:55, Güncelleme: 12.09.2024 - 10:47
 

Polis Abla-Abi şefkati

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, İlköğretim Haftası'nda çocuklara ve gençlere devletin güvenlik birimlerinin her zaman yanlarında olduğunu göstermek amacıyla öğrencilere yönelik etkinlikler düzenledi.

haberimizvar.net-Antalya Emniyet Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim yılı ve 9-13 Eylül İlköğretim Haftası'nda çocukları ve gençleri suçtan korumak, polis ablalar ve abiler aracılığıyla polislik mesleği hakkında bilgilendirmek, devletin güvenlik birimlerinin her zaman yanlarında olduğunu göstermek amacıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince etkinlikler düzenledi. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Duraliler İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrencilere yönelik olarak düzenlenen etkinliklerde eğlenceli saatlerin ardından 'Çocuk hakları, okullarda şiddet, çocuk istismarı ve istismarın önlenmesi, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin kullanımı, Kişisel güvenlik ve suçtan korunma, trafik kuralları ve ilkyardım ile güvenli ve bilinçli internet kullanımı konularında öğrencilere bilgilendirme yapıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, İlköğretim Haftası'nda çocuklara ve gençlere devletin güvenlik birimlerinin her zaman yanlarında olduğunu göstermek amacıyla öğrencilere yönelik etkinlikler düzenledi.

haberimizvar.net-Antalya Emniyet Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim yılı ve 9-13 Eylül İlköğretim Haftası'nda çocukları ve gençleri suçtan korumak, polis ablalar ve abiler aracılığıyla polislik mesleği hakkında bilgilendirmek, devletin güvenlik birimlerinin her zaman yanlarında olduğunu göstermek amacıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince etkinlikler düzenledi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Duraliler İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrencilere yönelik olarak düzenlenen etkinliklerde eğlenceli saatlerin ardından 'Çocuk hakları, okullarda şiddet, çocuk istismarı ve istismarın önlenmesi, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin kullanımı, Kişisel güvenlik ve suçtan korunma, trafik kuralları ve ilkyardım ile güvenli ve bilinçli internet kullanımı konularında öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.