aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Serik'te maskeli saldırganlar yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2024 - 14:10, Güncelleme: 21.10.2024 - 14:10
 

Serik'te maskeli saldırganlar yakalandı

Antalya'nın Serik ilçesi Kökez Mahallesi'nde sabah erken saatlerde işe gitmek için servis aracı bekleyenlere ateş açıp, 41 yaşındaki Mutlu Özkan'ın yaralanmasına neden olan maskeli 3 saldırgan olayda kullanılan pompalı av tüfeği ile birlikte yakalandı.

haberimizvar.net- Olay, 12 Ekim Cumartesi sabahı saat 06:45 sıralarında Serik İlçesi Kökez Mahallesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, motosikletle olay yerine gelen maskeli 2 kişi, pompalı tüfekle servis aracını bekleyen 2 ‘si kadın 1 erkek kişinin olduğu yere ateş açarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kurşunların isabet ettiği 41 yaşındaki Mutlu Özkan, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sayıda kamera kaydı incelenerek motosikletli şahıslarla birlikte 2 ayrı araçta yer alan şahısların da olaya karıştığı tespit edildi. Ekipler, şüpheli A.Ç., Y.E. ve M.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, olayda kullanıldığı değerlendirilen pompalı av tüfeği de ele geçirildi.
Antalya'nın Serik ilçesi Kökez Mahallesi'nde sabah erken saatlerde işe gitmek için servis aracı bekleyenlere ateş açıp, 41 yaşındaki Mutlu Özkan'ın yaralanmasına neden olan maskeli 3 saldırgan olayda kullanılan pompalı av tüfeği ile birlikte yakalandı.

haberimizvar.net- Olay, 12 Ekim Cumartesi sabahı saat 06:45 sıralarında Serik İlçesi Kökez Mahallesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, motosikletle olay yerine gelen maskeli 2 kişi, pompalı tüfekle servis aracını bekleyen 2 ‘si kadın 1 erkek kişinin olduğu yere ateş açarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kurşunların isabet ettiği 41 yaşındaki Mutlu Özkan, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay sonrası Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sayıda kamera kaydı incelenerek motosikletli şahıslarla birlikte 2 ayrı araçta yer alan şahısların da olaya karıştığı tespit edildi. Ekipler, şüpheli A.Ç., Y.E. ve M.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, olayda kullanıldığı değerlendirilen pompalı av tüfeği de ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.