Serik'te yaz spor okullarına ilgi büyük

YEREL 25.07.2024 - 09:43, Güncelleme: 25.07.2024 - 09:43
 

Serik'te yaz spor okullarına ilgi büyük

Serik Belediyesi, yaz aylarında gençler için çeşitli spor olanakları sunmak amacıyla yaz spor okullarını faaliyete geçirdi. Futbol, voleybol, basketbol, güreş, akıl ve zekâ oyunları, jimnastik ve yüzme gibi çeşitli branşlarda eğitimlerin verildiği spor okulları, gençlerden büyük ilgi görüyor.

haberimizvar.net- Serik Belediyesi'nin yaz spor okulları, gençlerin sadece fiziksel aktivite yapmalarını teşvik etmekle kalmayıp aynı zamanda sosyal etkileşimlerini ve kişisel gelişimlerini de destekliyor.  SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR ÖNEMLİ Kumbul, yaz spor okullarının amacının gençlerin hem bedensel hem de ruhsal olarak sağlıklı bir gelişim göstermelerini sağlamak olduğunu belirterek, "Sporun gençler üzerindeki olumlu etkileri göz önünde bulundurulduğunda, bu tür etkinliklerin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Gençlerimizin fiziksel aktivitelerle zaman geçirerek sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmaları, ileriki yaşamlarında da olumlu yansımalarını gösterecektir" dedi. Serik Belediyesi'nin spor okullarının yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinliklerle de gençleri desteklemeye devam edeceğini belirten Kumbul, belediyenin gençlerin kendilerini keşfetmeleri ve yeteneklerini geliştirmeleri için çeşitli fırsatlar sunmaya devam edeceğini sözlerine ekledi. TOPLUMUMUZUN REFAHI VE GELİŞİMİ İÇİN ÖNEMLİ Bu tür spor ve kültürel etkinliklerin gençlerin topluma daha aktif ve pozitif bir şekilde katılmalarına yardımcı olduğunu vurgulayan Kumbul, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her yönden desteklenmesi, toplumumuzun refahı ve gelişimi için kritik önem taşıyor. Bu nedenle Serik Belediyesi olarak gençlerimizi desteklemeye ve onların potansiyellerini keşfetmelerini sağlamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Serik Belediyesi yetkilileri, Yaz spor Okullarının yanı sıra diğer sosyal ve kültürel etkinliklerle gençleri desteklemeye devam edeceklerini belirtiler.
Serik Belediyesi, yaz aylarında gençler için çeşitli spor olanakları sunmak amacıyla yaz spor okullarını faaliyete geçirdi. Futbol, voleybol, basketbol, güreş, akıl ve zekâ oyunları, jimnastik ve yüzme gibi çeşitli branşlarda eğitimlerin verildiği spor okulları, gençlerden büyük ilgi görüyor.

haberimizvar.net-  Serik Belediyesi'nin yaz spor okulları, gençlerin sadece fiziksel aktivite yapmalarını teşvik etmekle kalmayıp aynı zamanda sosyal etkileşimlerini ve kişisel gelişimlerini de destekliyor. 


SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR ÖNEMLİ
Kumbul, yaz spor okullarının amacının gençlerin hem bedensel hem de ruhsal olarak sağlıklı bir gelişim göstermelerini sağlamak olduğunu belirterek, "Sporun gençler üzerindeki olumlu etkileri göz önünde bulundurulduğunda, bu tür etkinliklerin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Gençlerimizin fiziksel aktivitelerle zaman geçirerek sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmaları, ileriki yaşamlarında da olumlu yansımalarını gösterecektir" dedi.

Serik Belediyesi'nin spor okullarının yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinliklerle de gençleri desteklemeye devam edeceğini belirten Kumbul, belediyenin gençlerin kendilerini keşfetmeleri ve yeteneklerini geliştirmeleri için çeşitli fırsatlar sunmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.


TOPLUMUMUZUN REFAHI VE GELİŞİMİ İÇİN ÖNEMLİ
Bu tür spor ve kültürel etkinliklerin gençlerin topluma daha aktif ve pozitif bir şekilde katılmalarına yardımcı olduğunu vurgulayan Kumbul, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her yönden desteklenmesi, toplumumuzun refahı ve gelişimi için kritik önem taşıyor. Bu nedenle Serik Belediyesi olarak gençlerimizi desteklemeye ve onların potansiyellerini keşfetmelerini sağlamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Serik Belediyesi yetkilileri, Yaz spor Okullarının yanı sıra diğer sosyal ve kültürel etkinliklerle gençleri desteklemeye devam edeceklerini belirtiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.