aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Şiddetli yağış seraları da vurdu

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2024 - 16:03, Güncelleme: 22.11.2024 - 16:05
 

Şiddetli yağış seraları da vurdu

Antalya'nın doğu ilçelerinde etkili olan şiddetli yağış ve dolu hayatı olumsuz etkilerken, Serik'in Belkıs ve Manavgat'ın Yavrudoğan mahallelerinde seraları su bastı. Vatandaşlar, hasarın büyük olduğu seralarda biriken suları kendi olanakları ile boşaltmaya çalıştı.

haberimizvar.net- Meteoroloji 4’ncü Bölge Müdürlüğü’nün dün turuncu kod olarak yaptığı ve Antalya’nın doğu ilçelerinde etkili olması beklenen şiddetli yağış uyarısının ardından bugün sabah saatlerde Manavgat ve Serik'in bazı mahallelerine şiddetli yağmur seraları da vurdu. Yağmur sebebiyle Manavgat Yavrudoğan ve Serik Belkıs Mahallesi’nde bazı seraları su bastı. Vatandaşlar seralarda biriken suyu kendi imkanlarıyla boşaltmaya çalıştı. Serik ilçesinde seraları yağmurla birlikte dolu vururken yine Serik ilçesinde yollarda biriken sular kimi vatandaşlara eğlence oldu. Sabunu alıp suyun içine giren ve banyo yapan bir vatandaş cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, yağmurun lokal olarak bazı yerlerde kuvvetli olduğunu belirterek, “Bizim en büyük sıkıntımız kanalların temizlenmemiş olması. Kanalları temizletmeye çalışıyoruz” dedi.
Antalya'nın doğu ilçelerinde etkili olan şiddetli yağış ve dolu hayatı olumsuz etkilerken, Serik'in Belkıs ve Manavgat'ın Yavrudoğan mahallelerinde seraları su bastı. Vatandaşlar, hasarın büyük olduğu seralarda biriken suları kendi olanakları ile boşaltmaya çalıştı.

haberimizvar.net- Meteoroloji 4’ncü Bölge Müdürlüğü’nün dün turuncu kod olarak yaptığı ve Antalya’nın doğu ilçelerinde etkili olması beklenen şiddetli yağış uyarısının ardından bugün sabah saatlerde Manavgat ve Serik'in bazı mahallelerine şiddetli yağmur seraları da vurdu. Yağmur sebebiyle Manavgat Yavrudoğan ve Serik Belkıs Mahallesi’nde bazı seraları su bastı. Vatandaşlar seralarda biriken suyu kendi imkanlarıyla boşaltmaya çalıştı.
Serik ilçesinde seraları yağmurla birlikte dolu vururken yine Serik ilçesinde yollarda biriken sular kimi vatandaşlara eğlence oldu. Sabunu alıp suyun içine giren ve banyo yapan bir vatandaş cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, yağmurun lokal olarak bazı yerlerde kuvvetli olduğunu belirterek, “Bizim en büyük sıkıntımız kanalların temizlenmemiş olması. Kanalları temizletmeye çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.