aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Şubat zamla geldi

EKONOMİ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.02.2025 - 11:00, Güncelleme: 01.02.2025 - 10:56
 

Şubat zamla geldi

Antalya'da Şubat ayı toplu ulaşım zammıyla geldi, tam bilet ücreti 20 liradan 27 liraya yükseldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararına göre, öğrenci, öğretmen ve indirimli kart kullanıcıları için de 10 lira olan 12 lira oldu. Toplu ulaşıma yapılan zam 1 Şubat 2025 Cumartesi gününden (bugün) uygulanmaya başlandı.

haberimizvar.net- UKOME Genel Kurulu'nun aldığı karara göre, toplu taşıma araçlarında kullanılan tam bilet ücreti 20 TL'den 27 TL'ye yükseldi. Öğrenci, öğretmen ve indirimli kart kullanıcıları için de yeni tarife belirlenirken 10 TL olan öğrenci ücreti, 12 TL oldu. Toplu taşıma araçlarında geçerli olacak yeni ücretler 1 Şubat 2025 tarihinden itibaren uygulanmaya başlandı. Otobüsçüler Esnaf Odası Antalya Şube Başkanı Yasin Arslan, "Maliyetlerin yükselmesi sonucu bilet maliyeti 45 TL'ye yakın olmasına rağmen, son düzenleme ile tam bilet fiyatı 27 TL, öğrenci bileti ise 12 TL olarak güncellenmiştir. Vatandaşlarımıza nerdeyse yarı fiyatına kadar destek veren, aradaki farkı vatandaşlar adına ödeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'e minnettarız. Antalyalımıza başkanımın sayesinde en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz" dedi. 
Antalya'da Şubat ayı toplu ulaşım zammıyla geldi, tam bilet ücreti 20 liradan 27 liraya yükseldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararına göre, öğrenci, öğretmen ve indirimli kart kullanıcıları için de 10 lira olan 12 lira oldu. Toplu ulaşıma yapılan zam 1 Şubat 2025 Cumartesi gününden (bugün) uygulanmaya başlandı.

haberimizvar.net- UKOME Genel Kurulu'nun aldığı karara göre, toplu taşıma araçlarında kullanılan tam bilet ücreti 20 TL'den 27 TL'ye yükseldi. Öğrenci, öğretmen ve indirimli kart kullanıcıları için de yeni tarife belirlenirken 10 TL olan öğrenci ücreti, 12 TL oldu. Toplu taşıma araçlarında geçerli olacak yeni ücretler 1 Şubat 2025 tarihinden itibaren uygulanmaya başlandı.

Otobüsçüler Esnaf Odası Antalya Şube Başkanı Yasin Arslan, "Maliyetlerin yükselmesi sonucu bilet maliyeti 45 TL'ye yakın olmasına rağmen, son düzenleme ile tam bilet fiyatı 27 TL, öğrenci bileti ise 12 TL olarak güncellenmiştir. Vatandaşlarımıza nerdeyse yarı fiyatına kadar destek veren, aradaki farkı vatandaşlar adına ödeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'e minnettarız. Antalyalımıza başkanımın sayesinde en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.