İbrahim Akkaya
Köşe Yazarı
İbrahim Akkaya
 

Mesut Kocagöz'ü beklerken!

Tam 50 gündür tutuklu Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz. Lafa gelince milli iradeden söz edenler, daha çok demokrasi şarkısı söyleyenler Mesut Kocagöz'ün hukuksuz ve siyasi bir kararla tam 50 gündür cezaevinde tutulması karşısında nedense sessizler. Şurası yadsınamaz bir gerçek ki Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, sırf CHP'li olduğu için güneşe hasret bırakılıyor, özgürlüğü kısıtlanıyor. Kimse aksini söylemeye kalkışmasın Ak Parti Kepez'i CHP'nin kazanmasını bir türlü sindiremiyor. Kimilerine göre de Kepez'de ileriye dönük rant hesapları, 31 Mayıs'ta CHP seçimi kazanınca suya düştü. Sizi bilmem ama 1 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan teleferik kazasının ardında da bu rant hesaplarının, bu rövanşist duygunun yattığına inanıyorum.   11 HAZİRAN'DA ÖZGÜR OLUR MU? Lafı eğip bükmenin bir anlamı yok. CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, görevde olmadığı süreçte meydana gelen teleferik kazasının suçlusu gibi gösterilerek tutuklandı. Elbette hukukçu değiliz ama Antalya'da hukuk denince akla ilk gelen isimlere göre Mesut Kocagöz'e birileri seçim yenilgisinin faturasını kesti. Hem de öyle bir fatura ki Başkan Kocagöz'ün koltuğuna oturmasına bile fırsat verilmedi. Sanki her şey önceden kurgulanmıştı. Pekala bundan sonra ne olur? Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz 11 Haziran'da yapılacak ilk duruşmada tahliye edilir mi? Yargılama tutuksuz sürer mi? Başkan Kocagöz, bayramı evinde sevdikleriyle kutlar mı? Ben yürekten inanıyorum. Siz de inanın ki Kocagöz'e pozitif enerji gönderelim.
Ekleme Tarihi: 04 Haziran 2024 - Salı

Mesut Kocagöz'ü beklerken!

Tam 50 gündür tutuklu Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz. Lafa gelince milli iradeden söz edenler, daha çok demokrasi şarkısı söyleyenler Mesut Kocagöz'ün hukuksuz ve siyasi bir kararla tam 50 gündür cezaevinde tutulması karşısında nedense sessizler.

Şurası yadsınamaz bir gerçek ki Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, sırf CHP'li olduğu için güneşe hasret bırakılıyor, özgürlüğü kısıtlanıyor. Kimse aksini söylemeye kalkışmasın Ak Parti Kepez'i CHP'nin kazanmasını bir türlü sindiremiyor. Kimilerine göre de Kepez'de ileriye dönük rant hesapları, 31 Mayıs'ta CHP seçimi kazanınca suya düştü. Sizi bilmem ama 1 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan teleferik kazasının ardında da bu rant hesaplarının, bu rövanşist duygunun yattığına inanıyorum.

 

11 HAZİRAN'DA ÖZGÜR OLUR MU?

Lafı eğip bükmenin bir anlamı yok. CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, görevde olmadığı süreçte meydana gelen teleferik kazasının suçlusu gibi gösterilerek tutuklandı. Elbette hukukçu değiliz ama Antalya'da hukuk denince akla ilk gelen isimlere göre Mesut Kocagöz'e birileri seçim yenilgisinin faturasını kesti.

Hem de öyle bir fatura ki Başkan Kocagöz'ün koltuğuna oturmasına bile fırsat verilmedi. Sanki her şey önceden kurgulanmıştı. Pekala bundan sonra ne olur? Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz 11 Haziran'da yapılacak ilk duruşmada tahliye edilir mi? Yargılama tutuksuz sürer mi? Başkan Kocagöz, bayramı evinde sevdikleriyle kutlar mı? Ben yürekten inanıyorum. Siz de inanın ki Kocagöz'e pozitif enerji gönderelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.