Zeyyat Şahin
Köşe Yazarı
Zeyyat Şahin
 

Anayasa değişikliği tiyatrosu

Anayasa manayasa umrumda değil, zaten kimsenin, hatta değiştirelim diyenlerin bile umurunda değil.  Narin'in acısıyla harap olmuş millette teğmenler tiyatrosundan sonra bir de HÜDA-PARlı bir Anayasa tiyatrosu yutturmaya çalışıyorlar. Ben yutmam, siz de yutmayın. Bu ülkede emekli maaşı, memur maaşı ve asgari ücret bir zulüm, pazar yangın yeri, kira insanlık dışı. Hukuk güven kaydediyor. Okullarda temizlik görevlisi yok, hastanelerde randevu bulmak mucize. Liyakat yerine mülakat var ve bu yoksulların çocuklarının emekleriyle bir yere gelmesinin önünü kapattı. Yani yaşamı çekilmez kılan şeyler saymakla bitmez. Neymiş de millete bir anayasa borçları varmış. Sizin bu millete öncelikle insanca yaşam koşulları oluşturma borcunuz var.  Anayasayı değiştirdiğinizde peynir ucuzlayacak mı, çocuklar okullarda sağlıklı beslenebilecek mi, et yiyebilecek miyiz doyasıya et?   Hem söyler misiniz Anayasanın hangi hükmü yaşadığımız bu sorunlara çözüm üretmeye engel?  Lütfen bu yazıyı okuyan ve Anayasa değişikliği lazım diyen varsa soruma o arkadaş cevap versin? Ama yok, cevap veremezsiniz çünkü sizin değişiklikten kastınız başka ve biz bunu biliyoruz.    Uzun lafın kısası, yukarıda birkaçını yazdığım sorunlara çare olmayacaksa alın değişikliğinizi başınıza çalın. 
Ekleme Tarihi: 18 Eylül 2024 - Çarşamba

Anayasa değişikliği tiyatrosu

Anayasa manayasa umrumda değil, zaten kimsenin, hatta değiştirelim diyenlerin bile umurunda değil. 
Narin'in acısıyla harap olmuş millette teğmenler tiyatrosundan sonra bir de HÜDA-PARlı bir Anayasa tiyatrosu yutturmaya çalışıyorlar. Ben yutmam, siz de yutmayın.
Bu ülkede emekli maaşı, memur maaşı ve asgari ücret bir zulüm, pazar yangın yeri, kira insanlık dışı. Hukuk güven kaydediyor. Okullarda temizlik görevlisi yok, hastanelerde randevu bulmak mucize.
Liyakat yerine mülakat var ve bu yoksulların çocuklarının emekleriyle bir yere gelmesinin önünü kapattı. Yani yaşamı çekilmez kılan şeyler saymakla bitmez.
Neymiş de millete bir anayasa borçları varmış. Sizin bu millete öncelikle insanca yaşam koşulları oluşturma borcunuz var. 
Anayasayı değiştirdiğinizde peynir ucuzlayacak mı, çocuklar okullarda sağlıklı beslenebilecek mi, et yiyebilecek miyiz doyasıya et?  
Hem söyler misiniz Anayasanın hangi hükmü yaşadığımız bu sorunlara çözüm üretmeye engel? 
Lütfen bu yazıyı okuyan ve Anayasa değişikliği lazım diyen varsa soruma o arkadaş cevap versin? Ama yok, cevap veremezsiniz çünkü sizin değişiklikten kastınız başka ve biz bunu biliyoruz.
   Uzun lafın kısası, yukarıda birkaçını yazdığım sorunlara çare olmayacaksa alın değişikliğinizi başınıza çalın. 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.