...Ve Cansel Hanım genel sekreter

SİYASET 23.08.2019 - 14:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

...Ve Cansel Hanım genel sekreter

haberimizvar.net Hali hazırda Antalya Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı olan Cansel Çevikol Tuncer,  ANSET Yönetim Kurulu Başkanı,  Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi,  ALDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi, Antalya İnsan Kaynakları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürürken, diğer taraftan da genel sekreter olması için gelecek yazıyı bekliyordu. NİSAN AYINDAN BERİ BEKLENEN İMZA Nisan ayında yazılan ve yaklaşık 5 aydır Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda beklenen genel sekreterlik atama yazısı önümüzdeki hafta imzalanarak, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilecek. 10 yıllık memurların atanabileceği genel sekreterlik görevine talip olan Cansel Çelikol Tuncer’İn avukatlık yaptığı dönemin 4’te 3’ü kamu hizmeti sayılmasından dolayı genel sekreterliğe atanma hakkı bulunuyor.

haberimizvar.net Hali hazırda Antalya Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı olan Cansel Çevikol Tuncer,  ANSET Yönetim Kurulu Başkanı,  Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi,  ALDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi, Antalya İnsan Kaynakları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürürken, diğer taraftan da genel sekreter olması için gelecek yazıyı bekliyordu.

NİSAN AYINDAN BERİ BEKLENEN İMZA

Nisan ayında yazılan ve yaklaşık 5 aydır Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda beklenen genel sekreterlik atama yazısı önümüzdeki hafta imzalanarak, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilecek. 10 yıllık memurların atanabileceği genel sekreterlik görevine talip olan Cansel Çelikol Tuncer’İn avukatlık yaptığı dönemin 4’te 3’ü kamu hizmeti sayılmasından dolayı genel sekreterliğe atanma hakkı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.