AKP'li başkanın zevki sefa pozu

SİYASET 05.09.2024 - 14:04, Güncelleme: 05.09.2024 - 14:27
 

AKP'li başkanın zevki sefa pozu

Halk geçim derdindeyken, emekli sefalet maaşı ile sürünürken, AKP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Alkan, günlüğü 34 bin liradan başlayan Antalya Belek'teki Cullinan Otel'de zevki sefa pozu verdi.

haberimizvar.net- Yoksulluk giderek derinleşirken, halk geçim derdindeyken, emekli sefalet maaşı ile sürünürken, çocuklar yatağa aç girerken, insanların pazarda atık ürünlerden yemek malzemesi çıkarmaya çalıştığı süreçte iktidar partisi AKP mensupları, bir eli yağda, bir eli balda adeta tatlı hayat yaşıyor. AKP'lilerin lüks yaşantı merakının son örneği Antalya'da sergilendi. AKP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Alkan, golf kullanım alanı ile birlikte günlük 2 asgari ücret kadar (ortalama 34 bin TL) Belek'teki Cullinan Otel'in golf kulübünde zevki sefa pozu verdi. AKP'li Başkan'ın Cullinan Links Golf Clup'ta golf arabasıyla verdiği poz iktidar partisi AKP'nin halktan ne kadar kopuk olduğunu, ya da halkın feryatlarına duyarsız kaldığının örneği olarak da algılanıyor.
Halk geçim derdindeyken, emekli sefalet maaşı ile sürünürken, AKP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Alkan, günlüğü 34 bin liradan başlayan Antalya Belek'teki Cullinan Otel'de zevki sefa pozu verdi.

haberimizvar.net- Yoksulluk giderek derinleşirken, halk geçim derdindeyken, emekli sefalet maaşı ile sürünürken, çocuklar yatağa aç girerken, insanların pazarda atık ürünlerden yemek malzemesi çıkarmaya çalıştığı süreçte iktidar partisi AKP mensupları, bir eli yağda, bir eli balda adeta tatlı hayat yaşıyor. AKP'lilerin lüks yaşantı merakının son örneği Antalya'da sergilendi.

AKP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Alkan, golf kullanım alanı ile birlikte günlük 2 asgari ücret kadar (ortalama 34 bin TL) Belek'teki Cullinan Otel'in golf kulübünde zevki sefa pozu verdi. AKP'li Başkan'ın Cullinan Links Golf Clup'ta golf arabasıyla verdiği poz iktidar partisi AKP'nin halktan ne kadar kopuk olduğunu, ya da halkın feryatlarına duyarsız kaldığının örneği olarak da algılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.