Petrusenko ve Abdurrahim imzayı attı

SPOR 16.09.2024 - 20:22, Güncelleme: 16.09.2024 - 20:22
 

Petrusenko ve Abdurrahim imzayı attı

Antalyaspor, transferin son gününde orta saha oyuncusu Petrusenko ve solbek Abdurrahim'i renklerine bağladı.

haberimizvar.net- Antalyaspor’da, transferin son gününde kırmızı beyaz renklere bağlanan Oleksandr Petrusenko ile Abdurrahim Dursun için imza töreni düzenlendi. Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir’in katıldığı tören, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirildi.   SON GÜN İKİ İMZA Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir, her iki futbolcunun da camiaya hayırlı olması dilekleriyle sözlerine başladı. Demir, “Transfer sezonunun son gününde iki futbolcuyu daha renklerimize bağlayarak transferi sonlandırdık. Hem orta saha oyuncusu Petrusenko’ya hem de sol bek Abdurrahim’e başarılar diliyorum. İki futbolcumuzun da kulübümüz için gerekli mücadeleyi vereceklerinden şüphemiz yok. Camiamıza hayırlı olsun” dedi. BÜYÜK HEDEFLER KOYMALIYIZ Abdurrahim Dursun ise bu transferin hem takım arkadaşlarına hem de kendisine çok şeyler katacağına inandığını belirterek, “Umarım sahada ve saha dışında Antalyaspor’u en iyi şekilde temsil edeceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir an önce taraftarlarımızla buluşmayı umut ediyorum” dedi. Antalyaspor’un daha büyük hedefler için mücadele etmesi gerektiğini belirten Abdurrahim Dursun, “Antalyaspor büyük bir camia. Daha önce Trabzonspor, Adana Demirspor ve Ankaragücü gibi büyük camialarda oynadım. Antalyaspor da hak ettiği yerde olmalı. Büyük hedefler koyup bu doğrultuda çalışmamız gerekiyor. Antalya dünya genelinde bilinen bir şehir. Antalyaspor’u neden Avrupa’ya taşımayalım” şeklinde konuştu.   BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ADIM Oleksandr Petrusenko ise Antalya’da, Antalyaspor çatısı altında bulunduğu için çok mutlu olduğunu ve pozitif hislere sahip olduğunu belirterek, “Buranın kültürünü biliyorum çünkü daha önce 2-3 kez Antalya’da bulundum. Bu sıcak karşılama için herkese teşekkür ederim. Formayı giyip sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi. Antalyaspor’u sadece transferi gündeme geldiğinde tanımadığını çok eskiden beri takip ettiğini belirten Petrusenko, “Tabi ki Antalyaspor’u tanıyorum. Büyük bir kulüp olduğunun farkındayım. Sadece yeni değil, 10 yıl öncesinden bile Antalyaspor’u tanıyor ve hem taraftar coşkusunu, hem kulüp kültürünü biliyorum” diye konuştu. Süper Lig’in zorlu bir lig olduğunu belirten Ukraynalı futbolcu, “İnanılmaz heyecanlı, gittikçe gelişen bir lig. Bu ligde yer almak benim gelişimim için de önemli. Bu transferi kendim için de büyük bir adım olarak görüyorum” şeklinde konuştu.
Antalyaspor, transferin son gününde orta saha oyuncusu Petrusenko ve solbek Abdurrahim'i renklerine bağladı.

haberimizvar.net- Antalyaspor’da, transferin son gününde kırmızı beyaz renklere bağlanan Oleksandr Petrusenko ile Abdurrahim Dursun için imza töreni düzenlendi. Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir’in katıldığı tören, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirildi.  

SON GÜN İKİ İMZA
Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir, her iki futbolcunun da camiaya hayırlı olması dilekleriyle sözlerine başladı. Demir, “Transfer sezonunun son gününde iki futbolcuyu daha renklerimize bağlayarak transferi sonlandırdık. Hem orta saha oyuncusu Petrusenko’ya hem de sol bek Abdurrahim’e başarılar diliyorum. İki futbolcumuzun da kulübümüz için gerekli mücadeleyi vereceklerinden şüphemiz yok. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

BÜYÜK HEDEFLER KOYMALIYIZ
Abdurrahim Dursun ise bu transferin hem takım arkadaşlarına hem de kendisine çok şeyler katacağına inandığını belirterek, “Umarım sahada ve saha dışında Antalyaspor’u en iyi şekilde temsil edeceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir an önce taraftarlarımızla buluşmayı umut ediyorum” dedi.

Antalyaspor’un daha büyük hedefler için mücadele etmesi gerektiğini belirten Abdurrahim Dursun, “ Antalyaspor büyük bir camia. Daha önce Trabzonspor, Adana Demirspor ve Ankaragücü gibi büyük camialarda oynadım. Antalyaspor da hak ettiği yerde olmalı. Büyük hedefler koyup bu doğrultuda çalışmamız gerekiyor. Antalya dünya genelinde bilinen bir şehir. Antalyaspor’u neden Avrupa’ya taşımayalım” şeklinde konuştu.  

BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ADIM
Oleksandr Petrusenko ise Antalya’da, Antalyaspor çatısı altında bulunduğu için çok mutlu olduğunu ve pozitif hislere sahip olduğunu belirterek, “Buranın kültürünü biliyorum çünkü daha önce 2-3 kez Antalya’da bulundum. Bu sıcak karşılama için herkese teşekkür ederim. Formayı giyip sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Antalyaspor’u sadece transferi gündeme geldiğinde tanımadığını çok eskiden beri takip ettiğini belirten Petrusenko, “Tabi ki Antalyaspor’u tanıyorum. Büyük bir kulüp olduğunun farkındayım. Sadece yeni değil, 10 yıl öncesinden bile Antalyaspor’u tanıyor ve hem taraftar coşkusunu, hem kulüp kültürünü biliyorum” diye konuştu. Süper Lig’in zorlu bir lig olduğunu belirten Ukraynalı futbolcu, “İnanılmaz heyecanlı, gittikçe gelişen bir lig. Bu ligde yer almak benim gelişimim için de önemli. Bu transferi kendim için de büyük bir adım olarak görüyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.