Gazipaşa'da kaza 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.07.2024 - 17:26, Güncelleme: 08.07.2024 - 17:26
 

Gazipaşa'da kaza 3 kişi yaralandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Olay, saat 15.00 sıralarında Beyobası Mahallesi D-400 kara yolunda meydana geldi. Süleyman Koç idaresindeki 07 UK 846 plakalı otomobil kavşaktan döndüğü esnada Kerem Demir idaresindeki 07 AIY 925 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Kerem Demir ile Süleyman Koç ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Emrah A. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılar tedaviye alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Olay, saat 15.00 sıralarında Beyobası Mahallesi D-400 kara yolunda meydana geldi. Süleyman Koç idaresindeki 07 UK 846 plakalı otomobil kavşaktan döndüğü esnada Kerem Demir idaresindeki 07 AIY 925 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Kerem Demir ile Süleyman Koç ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Emrah A. yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılar tedaviye alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.