Kemer'de misinaya dolanan deniz kaplumbağası kurtarıldı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.06.2024 - 15:44, Güncelleme: 04.06.2024 - 15:44
 

Kemer'de misinaya dolanan deniz kaplumbağası kurtarıldı

Antalya'nın Kemer ilçesi açıklarında misinaya dolanan deniz kaplumbağası, tur teknesi sahibi tarafından kurtarılıp, yeniden denize bırakıldı.

haberimizvar.net- Kemer'in Phaselis Koyu açığında yüzme molası veren tur teknesi sahibi ve kaptanı Erdem Dumlupınar, su yüzeyinde bir deniz kaplumbağası olduğunu fark etti. Yüzgeçleri tamamen misinaya dolanan deniz kaplumbağasını botla aldıktan sonra tekneye getiren Dumlupınar, hayvanı misinalardan kurtardı. Misina nedeniyle oluşan kesiklere de tentürdiyotla müdahale eden Dumlupınar, kabuktaki yosun ve midyeleri de temizledi. Dumlupınar daha sonra kaplumbağayı denize bıraktı. 
Antalya'nın Kemer ilçesi açıklarında misinaya dolanan deniz kaplumbağası, tur teknesi sahibi tarafından kurtarılıp, yeniden denize bırakıldı.

haberimizvar.net- Kemer'in Phaselis Koyu açığında yüzme molası veren tur teknesi sahibi ve kaptanı Erdem Dumlupınar, su yüzeyinde bir deniz kaplumbağası olduğunu fark etti. Yüzgeçleri tamamen misinaya dolanan deniz kaplumbağasını botla aldıktan sonra tekneye getiren Dumlupınar, hayvanı misinalardan kurtardı.

Misina nedeniyle oluşan kesiklere de tentürdiyotla müdahale eden Dumlupınar, kabuktaki yosun ve midyeleri de temizledi. Dumlupınar daha sonra kaplumbağayı denize bıraktı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.