Turizmin rekortmenleri

TURİZM 10.06.2024 - 12:33, Güncelleme: 10.06.2024 - 12:41
 

Turizmin rekortmenleri

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) en çok hizmet ihracatı yapan turizm şirketlerini ödüllendirdi. TİM Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye'nin en çok ihracat yapan firmalar arasında çok sayıda turizm şirketinin yer aldığını söyledi.

haberimizvar.net- Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) en çok hizmet ihracatı yapan turizm şirketlerini ödüllendirdi. Türkiye'nin en çok ihracat yapan şirketlerini açıklayan Türkiye İhracatçılar Meclisi, en çok hizmet ihracatı gerçekleştiren firmalar arasında çok sayıda turizm şirketinin yer aldığını bildirdi. Küresel ticaretin 1.1 trilyon dolar daraldığını belirten Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, 2023'te 255.4 milyar dolarlık mal ve 101.7 milyar dolarlık hizmet ihracatının gerçekleştirildiğini belirtti. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından ödüllendirilen turizm şirketleri arasında ilk 10 şu şekilde oluştu: Türk Hava Yolları, Pegasus Hava Taşımacılık, Güneş Ekspres Havacılık, İGA Havalimanı İşletmesi, TAV Havalimanları Holding, Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi, ANEX Turizm Organizasyon Taşımacılık Ticaret, Ekol Lojistik, Corendon Airlines Turistik Hava Taşımacılık, Odeon Turizm İşletmeciliği.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) en çok hizmet ihracatı yapan turizm şirketlerini ödüllendirdi. TİM Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye'nin en çok ihracat yapan firmalar arasında çok sayıda turizm şirketinin yer aldığını söyledi.

haberimizvar.net-  Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) en çok hizmet ihracatı yapan turizm şirketlerini ödüllendirdi. Türkiye'nin en çok ihracat yapan şirketlerini açıklayan Türkiye İhracatçılar Meclisi, en çok hizmet ihracatı gerçekleştiren firmalar arasında çok sayıda turizm şirketinin yer aldığını bildirdi.

Küresel ticaretin 1.1 trilyon dolar daraldığını belirten Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, 2023'te 255.4 milyar dolarlık mal ve 101.7 milyar dolarlık hizmet ihracatının gerçekleştirildiğini belirtti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından ödüllendirilen turizm şirketleri arasında ilk 10 şu şekilde oluştu: Türk Hava Yolları, Pegasus Hava Taşımacılık, Güneş Ekspres Havacılık, İGA Havalimanı İşletmesi, TAV Havalimanları Holding, Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi, ANEX Turizm Organizasyon Taşımacılık Ticaret, Ekol Lojistik, Corendon Airlines Turistik Hava Taşımacılık, Odeon Turizm İşletmeciliği.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.