Antalya'da vahşet!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2024 - 15:44, Güncelleme: 23.06.2024 - 16:22
 

Antalya'da vahşet!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi'nde korkunç bir cinayet işlendi. Afyonkahisar'ın Dinar ilçesinde İnfaz Koruma Memuru olarak çalışan 48 yaşındaki Abdülkadir K., boşandığı eşi 44 yaşındaki Ayten Çağıran'ı boğazından bıçakladı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Abdülkadir K., kimseyi yanaştırmadığı olay yerinde boğazından bıçakladığı eski eşinin hayatını kaybetmesini bekledi.

haberimizvar.net- Olay, saat 20.00 sıralarında Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Akdeniz Bulvarı üzerinde meydana geldi. Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde infaz koruma memuru olarak görev yapan Abdülkadir K. (48), boşandığı eşi Ayten Çağıran (44) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abdülkadir K. üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartarak eski eşini boğazından bıçakladı. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.    ÖLDÜĞÜNÜ KONTROL EDEREK BAŞINDA BEKLEMİŞ Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ayten Çağıran'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Öte yandan görgü tanıkları, Abdülkadir K.'nin olayı gerçekleştirdikten sonra eski eşinin başında dakikalarca bekleyerek hayatta olup olmadığını kontrol ettiğini, kimseyi yanına yaklaştırmadığını öne sürdü.   Katil zanlısı olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Ayten Çağıran'ın cansız bedeni Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.  "SONUNDA KARDEŞİMİ KATLETTİ"  Olay Yeri İnceleme ve Savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Ayten Çağıran’ın cansız bedeni otopsi işlemlerinin ardından ağabeyi Ayhan Çağıran tarafından teslim alındı. Kardeşinin evli olduğu dönemde Kocaoğlu’ndan şiddet gördüğünü ve birkaç kez uzaklaştırma kararı aldırdığını belirterek, “Şiddetine dayanamadığı için boşandılar. Defalarca uzaklaştırma kararı aldırdı. Bayramın son günü Antalya’ya gelerek kardeşimi takip etmiş. Sonunda kardeşimi katletti” diyerek acısını dile getirdi. Ayten Çağıran’ın cenazesi defnedilmek üzere Konya’nın Ereğli ilçesine götürüldü.  "PİŞMANIM, BİR ANLIK ÖFKEYLE OLDU"  Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadesi alınan Kocaoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Adliyeye sevk edildi. Kocaoğlu sağlık kontrolü çıkışında gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. Kocaoğlu'nun emniyetteki ifadesinde Kurban Bayramı'nın son günü Afyonkarahisar'dan Antalya'ya geldiğini ve eski eşini takip ettiğini söylediği öğrenildi. Olay günü de motosikleti ile eski eşi Ayten Çağıran'ı takip ettiğini, durduğu sırada barışmak için konuşmak amacıyla yanına gittiğini ancak tartışmaya başladıklarını belirttiği ve "Pişmanım, bir anlık öfke ile bu durum gerçekleşti" dediği öğrenildi. 
Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi'nde korkunç bir cinayet işlendi. Afyonkahisar'ın Dinar ilçesinde İnfaz Koruma Memuru olarak çalışan 48 yaşındaki Abdülkadir K., boşandığı eşi 44 yaşındaki Ayten Çağıran'ı boğazından bıçakladı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Abdülkadir K., kimseyi yanaştırmadığı olay yerinde boğazından bıçakladığı eski eşinin hayatını kaybetmesini bekledi.

haberimizvar.net- Olay, saat 20.00 sıralarında Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Akdeniz Bulvarı üzerinde meydana geldi. Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde infaz koruma memuru olarak görev yapan Abdülkadir K. (48), boşandığı eşi Ayten Çağıran (44) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abdülkadir K. üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartarak eski eşini boğazından bıçakladı. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 
 

ÖLDÜĞÜNÜ KONTROL EDEREK BAŞINDA BEKLEMİŞ
Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ayten Çağıran'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Öte yandan görgü tanıkları, Abdülkadir K.'nin olayı gerçekleştirdikten sonra eski eşinin başında dakikalarca bekleyerek hayatta olup olmadığını kontrol ettiğini, kimseyi yanına yaklaştırmadığını öne sürdü.  

Katil zanlısı olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Ayten Çağıran'ın cansız bedeni Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

"SONUNDA KARDEŞİMİ KATLETTİ" 
Olay Yeri İnceleme ve Savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Ayten Çağıran’ın cansız bedeni otopsi işlemlerinin ardından ağabeyi Ayhan Çağıran tarafından teslim alındı. Kardeşinin evli olduğu dönemde Kocaoğlu’ndan şiddet gördüğünü ve birkaç kez uzaklaştırma kararı aldırdığını belirterek, “Şiddetine dayanamadığı için boşandılar. Defalarca uzaklaştırma kararı aldırdı. Bayramın son günü Antalya’ya gelerek kardeşimi takip etmiş. Sonunda kardeşimi katletti” diyerek acısını dile getirdi. Ayten Çağıran’ın cenazesi defnedilmek üzere Konya’nın Ereğli ilçesine götürüldü. 

"PİŞMANIM, BİR ANLIK ÖFKEYLE OLDU" 
Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadesi alınan Kocaoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Adliyeye sevk edildi. Kocaoğlu sağlık kontrolü çıkışında gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. Kocaoğlu'nun emniyetteki ifadesinde Kurban Bayramı'nın son günü Afyonkarahisar'dan Antalya'ya geldiğini ve eski eşini takip ettiğini söylediği öğrenildi. Olay günü de motosikleti ile eski eşi Ayten Çağıran'ı takip ettiğini, durduğu sırada barışmak için konuşmak amacıyla yanına gittiğini ancak tartışmaya başladıklarını belirttiği ve "Pişmanım, bir anlık öfke ile bu durum gerçekleşti" dediği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.