Cesur yürek!

YEREL 27.06.2024 - 10:10, Güncelleme: 27.06.2024 - 10:10
 

Cesur yürek!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) cesur yüreği olarak bilinen Meclis Üyesi ve Mevlana Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, yine zehir zemberek açıklamalar yaptı. Yılmaz, ATSO Meclisi'ndeki konuşmasında turizm sektörünün denetim baskısı altında olduğunu, AVM'lerde ise kira terörü yaşandığını söyledi.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) cesur yüreği olarak bilinen Meclis Üyesi ve Mevlana Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, yine zehir zemberek açıklamalar yaptı. Yılmaz, ATSO Meclisi'nin Haziran ayı toplantısındaki konuşmasında turizm sektörünün devletin denetim baskısı altında olduğunu, AVM'lerde ise kira terörü yaşandığını söyledi. Ali Yılmaz, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) Haziran Meclisi'ndeki konuşmasında turizm sektörüne yönelik denetimler ile AVM'lerde yaşanan kira krizi konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Denetimin devletin hakkı olduğunu, herkesin gibi kendilerinin de denetleneceğini vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi: "Ama şu günlerde özellikle otel tarafında denetimler çok yoğun. Bir sabah kalkıyorum-Abi maliyeciler geldi- diyorlar. Bir sabah kalkıyorum -SGK'cılar geldi-diyorlar. Hadi bunları anladım da bir sabah kalkıyorum -Turizm Bakanlığı'ndan denetçiler geldi-diyorlar. Bugünlerde otellerle ilgili sıkı denetim var. Benim mensubu olduğu diğer sektörlerde yok bu. Bunun bu kadar aşırı olmasını tasvip etmiyorum ve bu konuda sizden yardım bekliyorum. Zaten otelciler döviz kurundan dolayı zor durumda. Enflasyondan dolayı reel bir döviz politikası uygulanmıyor.  Bunu Ankara'da sizler ilgili bakanlıklarla istişare ediyorsunuzdur." AVM'LERDE KİRA TERÖRÜ YAŞIYORUZ Ali Yılmaz, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) Haziran meclisindeki konuşmasında AVM'lerde yaşanan kira krizine de değinerek, şunları söyledi: "Diğer bir konu AVM'lerde kira terörü yaşıyoruz. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanın AVM'leri olduğu için bu konuyu çok iyi bildiğini sanıyorum. Lütfen bu konuyu kendisine iletin. Antalya'daki bir AVM yüzde 400 sabit artış istiyor. Ortak alan giderleri ise tam bir terör. Yönetim olarak bu konuyu da dağarcığınıza alırsanız sevinirim"
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) cesur yüreği olarak bilinen Meclis Üyesi ve Mevlana Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, yine zehir zemberek açıklamalar yaptı. Yılmaz, ATSO Meclisi'ndeki konuşmasında turizm sektörünün denetim baskısı altında olduğunu, AVM'lerde ise kira terörü yaşandığını söyledi.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) cesur yüreği olarak bilinen Meclis Üyesi ve Mevlana Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, yine zehir zemberek açıklamalar yaptı. Yılmaz, ATSO Meclisi'nin Haziran ayı toplantısındaki konuşmasında turizm sektörünün devletin denetim baskısı altında olduğunu, AVM'lerde ise kira terörü yaşandığını söyledi.

Ali Yılmaz, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) Haziran Meclisi'ndeki konuşmasında turizm sektörüne yönelik denetimler ile AVM'lerde yaşanan kira krizi konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Denetimin devletin hakkı olduğunu, herkesin gibi kendilerinin de denetleneceğini vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:

"Ama şu günlerde özellikle otel tarafında denetimler çok yoğun. Bir sabah kalkıyorum-Abi maliyeciler geldi- diyorlar. Bir sabah kalkıyorum -SGK'cılar geldi-diyorlar. Hadi bunları anladım da bir sabah kalkıyorum -Turizm Bakanlığı'ndan denetçiler geldi-diyorlar. Bugünlerde otellerle ilgili sıkı denetim var. Benim mensubu olduğu diğer sektörlerde yok bu. Bunun bu kadar aşırı olmasını tasvip etmiyorum ve bu konuda sizden yardım bekliyorum. Zaten otelciler döviz kurundan dolayı zor durumda. Enflasyondan dolayı reel bir döviz politikası uygulanmıyor.  Bunu Ankara'da sizler ilgili bakanlıklarla istişare ediyorsunuzdur."

AVM'LERDE KİRA TERÖRÜ YAŞIYORUZ

Ali Yılmaz, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) Haziran meclisindeki konuşmasında AVM'lerde yaşanan kira krizine de değinerek, şunları söyledi: "Diğer bir konu AVM'lerde kira terörü yaşıyoruz. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanın AVM'leri olduğu için bu konuyu çok iyi bildiğini sanıyorum. Lütfen bu konuyu kendisine iletin. Antalya'daki bir AVM yüzde 400 sabit artış istiyor. Ortak alan giderleri ise tam bir terör. Yönetim olarak bu konuyu da dağarcığınıza alırsanız sevinirim"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.