Kepez'e 'Mahalle Meclisi' geliyor

YEREL 07.07.2024 - 13:08, Güncelleme: 07.07.2024 - 13:08
 

Kepez'e 'Mahalle Meclisi' geliyor

Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, katılımcı yönetim anlayışını güçlendirmek adına ‘mahalle meclisi’ kuracaklarını açıkladı.

haberimizvar.net-Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Kabaağaç ve yönetimini belediye toplantı salonunda kabul etti.Aynı zamanda Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı da olan Süleyman Kabaağaç, tüm muhtarlar adına Kocagöz’e, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kepez Belediye Başkanlığını kazanmasından dolayı hayırlı olsun dileğinde bulundu.Kabaağaç, Başkan Mesut Kocagöz ve muhtarların dayanışma içerisinde çalışarak, mahallelere güzel hizmetler yapacağına inandığını söyledi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocagöz de, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Kabaağaç ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. “DERDİMİZ KEPEZ’E HİZMET ETMEK” Başkan Kocagöz, 68 mahalle muhtarının gönülden, yürekten desteğiyle ilçede güzel işleryapacaklarını belirtti.Kepez sakinlerinin, hizmetinin en güzelini hak ettiğinin altını çizen Kocagöz, sözlerini şöylesürdürdü: “650 bin nüfusu bulunan ve 55 ilden büyük olan bir ilçeye hizmet etmek için yolaçıktık. Kepezli hemşehrilerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor. Yüreğinde merhamet ve sevgi olan insanların yönetebileceği, beraber yürüyebileceği bir ortamı oluşturabilmek için siyaset yapıyoruz. Siyasette ne itibar peşindeyiz ne de akçeli işler peşindeyiz. Derdimiz her yaştan insanımıza, 650 bin nüfusa hizmet edebilmek. Hizmet yapabilmenin yolu da muhtarlardan geçiyor.” “BELEDİYECİLİĞİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK” Muhtarların mahallelerin hizmet elçisi olduğunu anımsatan Başkan Kocagöz,” “Muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olacağız. Mahallelere yapılacak hizmetleri, muhtarlarımızla istişare edeceğiz. Muhtarlarımızın her biri belediye başkanıdır. Ben, laf olsun diye konuşmam. Söz verdim mi, yaparım. Yapamayacağım şeyleri de asla söylemem. Hizmetleri, muhtarlarımızla yapacağız. Muhtarlarımızla, Türkiye’ye örnek olacak bir belediyecilik yapacağımıza inanıyorum. Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. Mazeret üretmeyeceğiz. Gerekirse tekeden süt çıkaracağız ve hizmetleri gerçekleştireceğiz. Kamu malını, kendi malımızdan daha çok önemseyeceğiz. Helal ve haramı biliriz. Tasarruf edeceğiz. Harcamamamız gereken şeylere harcama yapmayacağız. Sözümüz vardı; Kepez’de bir kişi yatağa aç girmeyecek, diye. Bu sözümüzü de muhtarlarımızın desteğiyle yerine getireceğiz.” dedi.
Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, katılımcı yönetim anlayışını güçlendirmek adına ‘mahalle meclisi’ kuracaklarını açıkladı.
haberimizvar.net-Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman
Kabaağaç ve yönetimini belediye toplantı salonunda kabul etti.Aynı zamanda Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı da olan Süleyman Kabaağaç, tüm
muhtarlar adına Kocagöz’e, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kepez Belediye Başkanlığını
kazanmasından dolayı hayırlı olsun dileğinde bulundu.Kabaağaç, Başkan Mesut Kocagöz ve muhtarların dayanışma içerisinde çalışarak, mahallelere güzel hizmetler yapacağına inandığını söyledi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocagöz de, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Kabaağaç ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.
“DERDİMİZ KEPEZ’E HİZMET ETMEK”
Başkan Kocagöz, 68 mahalle muhtarının gönülden, yürekten desteğiyle ilçede güzel işleryapacaklarını belirtti.Kepez sakinlerinin, hizmetinin en güzelini hak ettiğinin altını çizen Kocagöz, sözlerini şöylesürdürdü: “650 bin nüfusu bulunan ve 55 ilden büyük olan bir ilçeye hizmet etmek için yolaçıktık. Kepezli hemşehrilerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor. Yüreğinde merhamet ve sevgi olan insanların yönetebileceği, beraber yürüyebileceği bir ortamı oluşturabilmek için siyaset yapıyoruz. Siyasette ne itibar peşindeyiz ne de akçeli işler peşindeyiz. Derdimiz her yaştan
insanımıza, 650 bin nüfusa hizmet edebilmek. Hizmet yapabilmenin yolu da muhtarlardan geçiyor.”
“BELEDİYECİLİĞİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK”
Muhtarların mahallelerin hizmet elçisi olduğunu anımsatan Başkan Kocagöz,” “Muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olacağız. Mahallelere yapılacak hizmetleri, muhtarlarımızla istişare edeceğiz. Muhtarlarımızın her biri belediye başkanıdır. Ben, laf olsun diye konuşmam. Söz verdim mi, yaparım. Yapamayacağım şeyleri de asla söylemem. Hizmetleri, muhtarlarımızla yapacağız. Muhtarlarımızla, Türkiye’ye örnek olacak bir belediyecilik yapacağımıza inanıyorum. Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. Mazeret üretmeyeceğiz. Gerekirse tekeden süt çıkaracağız ve hizmetleri gerçekleştireceğiz. Kamu malını, kendi malımızdan daha çok önemseyeceğiz. Helal ve haramı biliriz. Tasarruf edeceğiz. Harcamamamız gereken şeylere harcama yapmayacağız. Sözümüz vardı; Kepez’de bir kişi yatağa aç girmeyecek, diye. Bu sözümüzü de muhtarlarımızın desteğiyle yerine getireceğiz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.