Kraliçe adayları lunaparkta eğlendi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.07.2024 - 16:04, Güncelleme: 11.07.2024 - 16:04
 

Kraliçe adayları lunaparkta eğlendi

Bu yıl 23'üncüsü düzenlenecek Miss Mediterranean 2024 Güzellik yarışmasının kraliçe adayları, kutlama partisine katıldı, lunaparkta eğlendi.

haberimizvar.net- Kampları devam eden kraliçe adayları, lunaparkta bulunan ahtapot ve gondola binerek eğlenceli dakikalar geçirdi. Daha sonra güzeller, organizasyon yetkilileri ile 23'üncü yıl kutlaması için otelin havuz başında pasta kesti. 23 yıldır Miss Mediterranean Güzellik yarışmasını düzenlediklerini belirten yarışma organizatörü Ali Bulut, "Belirli bir çizgide ve her yıl çıtamızı yükselterek Miss Mediterranean'ı Türkiye'nin markası haline getirdik. Sevinçliyiz ve 23'üncü yılımızın gururunu yaşıyoruz" dedi. Miss Mediterranean 2024 Güzellik yarışmasının finali 14 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.
Bu yıl 23'üncüsü düzenlenecek Miss Mediterranean 2024 Güzellik yarışmasının kraliçe adayları, kutlama partisine katıldı, lunaparkta eğlendi.

haberimizvar.net- Kampları devam eden kraliçe adayları, lunaparkta bulunan ahtapot ve gondola binerek eğlenceli dakikalar geçirdi. Daha sonra güzeller, organizasyon yetkilileri ile 23'üncü yıl kutlaması için otelin havuz başında pasta kesti. 23 yıldır Miss Mediterranean Güzellik yarışmasını düzenlediklerini belirten yarışma organizatörü Ali Bulut, "Belirli bir çizgide ve her yıl çıtamızı yükselterek Miss Mediterranean'ı Türkiye'nin markası haline getirdik. Sevinçliyiz ve 23'üncü yılımızın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Miss Mediterranean 2024 Güzellik yarışmasının finali 14 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.