Antalya'ya kuvvetli yağış uyarısı

YEREL 16.07.2024 - 10:05, Güncelleme: 16.07.2024 - 10:05
 

Antalya'ya kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Antalya 4. Bölge Müdürlüğü, öğle saatlerinden itibaren Antalya'nın iç kesimleri için yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağış, rüzgar, yıldırım, hortum sel baskını uyarısında bulundu.

haberimizvar.net- Meteoroloji'den  Antalya için için bugün saat 13.00 ile 20.00 saatleri arasında kuvvetli yağış, rüzgar, yıldırım, hortum, sel baskını uyarısı yapıldı. Antalya Valiliği'nden yapılan Meteoroloji uyarıda şu ifadelere yer verildi. "Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgide, öğle saatlerinden sonra görülecek olan gök gürültülü sağanak yağışların Antalya'nın iç kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Kuvvetli yağışın sebep olacağı ani sel, su baskını, yıldırım, hortum, dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar nedeniyle yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir."
Meteoroloji Antalya 4. Bölge Müdürlüğü, öğle saatlerinden itibaren Antalya'nın iç kesimleri için yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağış, rüzgar, yıldırım, hortum sel baskını uyarısında bulundu.

haberimizvar.net- Meteoroloji'den  Antalya için için bugün saat 13.00 ile 20.00 saatleri arasında kuvvetli yağış, rüzgar, yıldırım, hortum, sel baskını uyarısı yapıldı. Antalya Valiliği'nden yapılan Meteoroloji uyarıda şu ifadelere yer verildi.

" Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgide, öğle saatlerinden sonra görülecek olan gök gürültülü sağanak yağışların Antalya'nın iç kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Kuvvetli yağışın sebep olacağı ani sel, su baskını, yıldırım, hortum, dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar nedeniyle yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.