Yatlar Likya için yelken açtı

YEREL 21.09.2024 - 14:26, Güncelleme: 21.09.2024 - 14:26
 

Yatlar Likya için yelken açtı

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Kemer Belediye Yat Yelken Kulübü tarafından organize edilen Dosinia Likya Cup Yat Yarışları başladı.

haberimizvar.net- Göynük sahili açıklarında verilen startla başlayan yarışlara 100 sporcu katıldı. Dört farklı kategoride gerçekleştirilen yarışlarda sporcular, yağmurlu havaya rağmen dereceye girebilmek için mücadele etti.   Yarışlar yarın saat 11:00'de başlayacak olan Phaselis-Üç Adalar arasındaki coğrafi yarışlarla sona erecek. Düzenlenecek olan ödül töreninin ardından yarın 21:00'de Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda yer alan Kemer Belediyesi Deniz Kafe önünde Vosahne konseri düzenlenecek.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Kemer Belediye Yat Yelken Kulübü tarafından organize edilen Dosinia Likya Cup Yat Yarışları başladı.

haberimizvar.net- Göynük sahili açıklarında verilen startla başlayan yarışlara 100 sporcu katıldı. Dört farklı kategoride gerçekleştirilen yarışlarda sporcular, yağmurlu havaya rağmen dereceye girebilmek için mücadele etti.
 
Yarışlar yarın saat 11:00'de başlayacak olan Phaselis-Üç Adalar arasındaki coğrafi yarışlarla sona erecek. Düzenlenecek olan ödül töreninin ardından yarın 21:00'de Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda yer alan Kemer Belediyesi Deniz Kafe önünde Vosahne konseri düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.