Serik Emniyet Müdürü göreve başladı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.09.2024 - 15:59, Güncelleme: 24.09.2024 - 15:59
 

Serik Emniyet Müdürü göreve başladı

Serik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çıtak görevine başladı.

haberimizvar.net- Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Antalya İl Emniyet Müdürlüğü İnterpol- Europol Şube Müdürlüğü'ne atanan Cengiz Usta'nın yerine atanan 2. sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Çıtak görevine başladı. Serik'te görev yapmaktan mutlu olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Ahmet Çıtak, "Daha önce de Antalya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çeşitli görevlerde bulundum. Daha sonra doğu görevim için Erzurum'a atandım. Bölgeyi biliyorum. Serik'te olmaktan çok mutluyum. Serik'in huzur ve güvenliği ve en iyi hizmeti vermek için gayret ve özveri ile çalışacağız" dedi.
Serik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çıtak görevine başladı.

haberimizvar.net-  Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Antalya İl Emniyet Müdürlüğü İnterpol- Europol Şube Müdürlüğü'ne atanan Cengiz Usta'nın yerine atanan 2. sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Çıtak görevine başladı. Serik'te görev yapmaktan mutlu olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Ahmet Çıtak, "Daha önce de Antalya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çeşitli görevlerde bulundum. Daha sonra doğu görevim için Erzurum'a atandım. Bölgeyi biliyorum. Serik'te olmaktan çok mutluyum. Serik'in huzur ve güvenliği ve en iyi hizmeti vermek için gayret ve özveri ile çalışacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.