Alanya Belediyesi çevreyi kirletenleri affetmiyor
Alanya Belediyesi çevreyi kirletenleri affetmiyor
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Konaklı Mahallesi'nde izinsiz moloz dökümü yaparak çevreyi kirleten bir kişiyi tespit ederek, hakkında idari işlem uyguladı.
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Konaklı Mahallesi'nde izinsiz moloz dökümü yaparak çevreyi kirleten bir kişiyi tespit ederek, hakkında idari işlem uyguladı.
haberimizvar.net- Kentin muhtelif yerlerine izinsiz moloz dökerek çevre ve görüntü kirliliği oluşturanlara göz açtırmayan Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hem ihbarları değerlendiriyor hem de denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Konaklı Mahallesi'ndeki Doğanay Otel arkasında bulunan bölgeye, gece geç saatlerde kamyonetle moloz döküldüğü tespit edildi. Duruma müdahale eden zabıta ekipleri, şahıs hakkında idari işlem başlatırken, tutanak Belediye Encümeni'ne sevk edildi.
BAŞKAN ÖZÇELİK: DENETİMLERİMİZ GECE GÜNDÜZ SÜRÜYOR
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, izinsiz moloz dökenlere göz açtırmayacaklarını belirterek, "Kentimizi korumak, kollamak ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için zabıta ekiplerimiz gece gündüz demeden denetimlerine devam ediyor. İzinsiz moloz ve hafriyat dökerek hem çevre hem de görüntü kirliliği oluşturanları tek tek tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.