Ali Bahar’ı tanımak

YEREL 26.07.2024 - 13:43, Güncelleme: 26.07.2024 - 13:43
 

Ali Bahar’ı tanımak

Yaklaşık 15 yıl önce, Ali Bahar’ı ilk tanıdığımda, ‘Ne kadar sert mizajlı bir insan’ diye düşünmüştüm.

Ama süreç içinde onu daha yakından tanıyınca dış görünüşün aldatıcı olduğunu, aksine naif yapısı  bulunduğunu fark ettim. Demokrat bir insandı. Vizyon sahibi idi. Doğduğu kentin aşığıydı. Acı haberi Elmalı’da aldım, inanamadım. Ne yapacağımı bilemedim. Antalya’nın en büyük sivil toplum örgütü olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iş insanı, Bahar Tavukçuluk firmasının sahibi Ali Bahar, Kemer açıklarında bir tekne kazasında hayata, çok sevdiği Antalya’ya veda etti.  Bu veda, bu ölüm ona gerçekten hiç yakışmadı. Ani ve zamansız bir kayıp oldu. Ali Bahar, kent gönüllüsüydü. Antalya’nın başarısı için çalışan çabalayan, hem işinde hem de temsil ettiği sivil toplum örgütlerin de kendini ispat etmiş başarılı bir iş insanıydı.  Kentte çok fazla Ali Bahar yok. Kendisi için değil kenti için çalışan insan sayısı gerçekten yok sayılacak kadar az.  Hayat o kadar kısa ki, sanki hiç ölmeyecek gibi gözlerini para hırsı bürümüş onca insan yığını içinde Ali Bahar öne çıkan dürüst bir iş insanı STK başkanıydı.  Yeri asla doldurulamayacak kadar yardım sever, çalışkan ve enerji dolu bir Antalya sevdalısını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Ben hakkımı sonuna kadar helal ediyor, sevenlerine ve Antalya iş dünyasına başsağlığı diliyorum. Kısacık ömrüne bir çok projeyi sığdıran çok az insan var. Ali Bahar onlardan biri oldu.Kısa yaşam serüveninde çok önemli projelere imza attı. Daha bir sürü projesi vardı. Umarım yol arkadaşları onun projelerini devam ettirir. Işıklar içinde uyu Ali Bahar, yıldızlar yoldaşın olsun.
Yaklaşık 15 yıl önce, Ali Bahar’ı ilk tanıdığımda, ‘Ne kadar sert mizajlı bir insan’ diye düşünmüştüm.

Ama süreç içinde onu daha yakından tanıyınca dış görünüşün aldatıcı olduğunu, aksine naif yapısı  bulunduğunu fark ettim.
Demokrat bir insandı. Vizyon sahibi idi. Doğduğu kentin aşığıydı. Acı haberi Elmalı’da aldım, inanamadım. 
Ne yapacağımı bilemedim.

Antalya’nın en büyük sivil toplum örgütü olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iş insanı, Bahar Tavukçuluk firmasının sahibi Ali Bahar, Kemer açıklarında bir tekne kazasında hayata, çok sevdiği Antalya’ya veda etti. 

Bu veda, bu ölüm ona gerçekten hiç yakışmadı. Ani ve zamansız bir kayıp oldu. Ali Bahar, kent gönüllüsüydü. Antalya’nın başarısı için çalışan çabalayan, hem işinde hem de temsil ettiği sivil toplum örgütlerin de kendini ispat etmiş başarılı bir iş insanıydı. 

Kentte çok fazla Ali Bahar yok. Kendisi için değil kenti için çalışan insan sayısı gerçekten yok sayılacak kadar az. 
Hayat o kadar kısa ki, sanki hiç ölmeyecek gibi gözlerini para hırsı bürümüş onca insan yığını içinde Ali Bahar öne çıkan dürüst bir iş insanı STK başkanıydı. 

Yeri asla doldurulamayacak kadar yardım sever, çalışkan ve enerji dolu bir Antalya sevdalısını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum.
Ben hakkımı sonuna kadar helal ediyor, sevenlerine ve Antalya iş dünyasına başsağlığı diliyorum.

Kısacık ömrüne bir çok projeyi sığdıran çok az insan var. Ali Bahar onlardan biri oldu.Kısa yaşam serüveninde çok önemli projelere imza attı. Daha bir sürü projesi vardı. Umarım yol arkadaşları onun projelerini devam ettirir.
Işıklar içinde uyu Ali Bahar, yıldızlar yoldaşın olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.