Bahar'ın emanetini kim taşıyacak?

EKONOMİ 22.07.2024 - 13:54, Güncelleme: 22.07.2024 - 16:31
 

Bahar'ın emanetini kim taşıyacak?

ATSO'nun temmuz ayı meclis toplantısı 26 Temmuz Cuma günü tekne kazasında hayatını kaybeden Başkan Ali Bahar'ı anma töreni şeklinde düzenlenecek. ATSO'nun yeni başkanının yönetim kurulunun ilk toplantısında belirlenmesi bekleniyor. ATSO Başkanlığı için Yusuf Hacısüleyman, Boğaçhan Göksu, Hatice Öz ve Ali Özgür Karagöz'ün isimlerinin ön plana çıktığı ileri sürülüyor.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) temmuz ayı meclis toplantısı tekne kazasını hayatını kaybeden Başkan Ali Bahar'ı anma töreni şeklinde düzenlenecek. ATSO'nun yeni başkanının da 11 kişilik yönetim kurulunun ilk toplantısında belirlenmesi bekleniyor. ATSO'da yönetim kurulu başkanlığı için başkan yardımcıları Yusuf Hacısüleyman ve Boğaçhan Göksu ile birlikte Ali Özgür Karagöz ve Hatice Öz'ün isimleri geçiyor. ATSO'nun 23 Temmuz Salı günü (yarın) yapılması gereken meclis toplantısı yönetim kurulu başkanı Ali Bahar'ın hayatını kaybetmesi üzerine 26 Temmuz Cuma günü saat 16.00'a ertelenmişti. Meclis toplantısının ardından Bahar için mevlit okutulacak. ATSO'nun yanı sıra Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) başkanı da olan Ali Bahar için 23 Temmuz salı günü (yarın) OSB İdari Hizmet Binası'nda mevlit okutulacak. YENİ BAŞKAN KİM OLACAK? Zamansız vefatı büyük üzüntüye yol açan Ali Bahar'ın ölümü sonrasında ATSO'nun 11 kişilik yönetim kurulunda yedek yönetim kurulu üye listesinden Behçet Ülker yönetim kurulu üyeliğine getirecek. Ülker'in Bahar'dan boşalacak yönetim kurulu üyeliğine gelmesinin ardından yönetim kurulunun yapacağı ilk toplantıda yeni başkan belirlenecek. ATSO yönetim kurulunda başkan yardımcıları Yusuf Hacısüleyman ve ve Boğaçhan Göksu ile Ali Özgür Karagöz, Hakan Pakalın, Hatice Öz, Hüseyin Sarı, Mehmet Dikmen, Murat Totoş, Mustafa Yayla, Ahmet Kasapoğlu ve yedekten gelecek Behçet Ülker bulunuyor. ATSO'nun yeni başkanının belirlenmesinde bazı kişi ve grupların desteğinin önemli olduğu belirtiliyor. Kulislerde ATSO Başkanlığı için ismi öne çıkan deneyimli turizmci Yusuf Hacısüleyman'ı ATSO'nun eski başkanı, CHP Antalya eski Milletvekili Çetin Osman Budak'ın desteklediği konuşuluyor. ATSO'da etkili olan MÜSİAD grubunda ise Ali Bahar'dan herhangi bir nedenle boşalacak başkanlığa Boğaçhan Göksu'nun gelmesi konusunda görüş birliğine varıldığı öne sürülüyor. ATSO bünyesinde etkili olan AK Parti'ye yakın grubun Hatice Öz, Mehmet Dikmen ve Boğaçhan GÖksu'dan oluştuğu iddialar arasında. ATSO etkili olan Ümit Uysal'a yakın gurup ise Ali Özgür Karagöz, Murat Totoş ve Hüseyin Sarı'dan oluşuyor. ATSO yönetimindeki OSB grubunda ise Hakan Pakalın, Ahmet Kasapoğlu ve Mustafa Yayla yer alıyor.
ATSO'nun temmuz ayı meclis toplantısı 26 Temmuz Cuma günü tekne kazasında hayatını kaybeden Başkan Ali Bahar'ı anma töreni şeklinde düzenlenecek. ATSO'nun yeni başkanının yönetim kurulunun ilk toplantısında belirlenmesi bekleniyor. ATSO Başkanlığı için Yusuf Hacısüleyman, Boğaçhan Göksu, Hatice Öz ve Ali Özgür Karagöz'ün isimlerinin ön plana çıktığı ileri sürülüyor.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) temmuz ayı meclis toplantısı tekne kazasını hayatını kaybeden Başkan Ali Bahar'ı anma töreni şeklinde düzenlenecek. ATSO'nun yeni başkanının da 11 kişilik yönetim kurulunun ilk toplantısında belirlenmesi bekleniyor. ATSO'da yönetim kurulu başkanlığı için başkan yardımcıları Yusuf Hacısüleyman ve Boğaçhan Göksu ile birlikte Ali Özgür Karagöz ve Hatice Öz'ün isimleri geçiyor.

ATSO'nun 23 Temmuz Salı günü (yarın) yapılması gereken meclis toplantısı yönetim kurulu başkanı Ali Bahar'ın hayatını kaybetmesi üzerine 26 Temmuz Cuma günü saat 16.00'a ertelenmişti. Meclis toplantısının ardından Bahar için mevlit okutulacak. ATSO'nun yanı sıra Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) başkanı da olan Ali Bahar için 23 Temmuz salı günü (yarın) OSB İdari Hizmet Binası'nda mevlit okutulacak.

YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?

Zamansız vefatı büyük üzüntüye yol açan Ali Bahar'ın ölümü sonrasında ATSO'nun 11 kişilik yönetim kurulunda yedek yönetim kurulu üye listesinden Behçet Ülker yönetim kurulu üyeliğine getirecek. Ülker'in Bahar'dan boşalacak yönetim kurulu üyeliğine gelmesinin ardından yönetim kurulunun yapacağı ilk toplantıda yeni başkan belirlenecek.

ATSO yönetim kurulunda başkan yardımcıları Yusuf Hacısüleyman ve ve Boğaçhan Göksu ile Ali Özgür Karagöz, Hakan Pakalın, Hatice Öz, Hüseyin Sarı, Mehmet Dikmen, Murat Totoş, Mustafa Yayla, Ahmet Kasapoğlu ve yedekten gelecek Behçet Ülker bulunuyor. ATSO'nun yeni başkanının belirlenmesinde bazı kişi ve grupların desteğinin önemli olduğu belirtiliyor.

Kulislerde ATSO Başkanlığı için ismi öne çıkan deneyimli turizmci Yusuf Hacısüleyman'ı ATSO'nun eski başkanı, CHP Antalya eski Milletvekili Çetin Osman Budak'ın desteklediği konuşuluyor. ATSO'da etkili olan MÜSİAD grubunda ise Ali Bahar'dan herhangi bir nedenle boşalacak başkanlığa Boğaçhan Göksu'nun gelmesi konusunda görüş birliğine varıldığı öne sürülüyor.

ATSO bünyesinde etkili olan AK Parti'ye yakın grubun Hatice Öz, Mehmet Dikmen ve Boğaçhan GÖksu'dan oluştuğu iddialar arasında. ATSO etkili olan Ümit Uysal'a yakın gurup ise Ali Özgür Karagöz, Murat Totoş ve Hüseyin Sarı'dan oluşuyor. ATSO yönetimindeki OSB grubunda ise Hakan Pakalın, Ahmet Kasapoğlu ve Mustafa Yayla yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.