Büyükşehir'den Manavgat'ta asfalt seferberliği

EKONOMİ 25.07.2024 - 10:54, Güncelleme: 25.07.2024 - 10:54
 

Büyükşehir'den Manavgat'ta asfalt seferberliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın Çavuşköy-Halitağalar-Namaras grup yolunu altyapısını güçlendirerek, sathi asfaltla kapladı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, kırsalda ulaşımın daha konforlu ve güvenli hale gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, zamanla bozulduğu için vatandaşların sorun yaşadığı Manavgat ilçesine bağlı Çavuşköy-Halitağalar-Namaras grup yolunda asfalt çalışması yaptı. Ekipler, deforme olan bölgelerini sökerek yolun alt yapısını güçlendirdi. Ardından hızlı bir çalışmayla yol sathi asfaltla kaplandı. Çalışmaların tamamlanması ile grup yolu daha güvenli ve konforlu hale getirildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın Çavuşköy-Halitağalar-Namaras grup yolunu altyapısını güçlendirerek, sathi asfaltla kapladı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, kırsalda ulaşımın daha konforlu ve güvenli hale gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, zamanla bozulduğu için vatandaşların sorun yaşadığı Manavgat ilçesine bağlı Çavuşköy-Halitağalar-Namaras grup yolunda asfalt çalışması yaptı.

Ekipler, deforme olan bölgelerini sökerek yolun alt yapısını güçlendirdi. Ardından hızlı bir çalışmayla yol sathi asfaltla kaplandı. Çalışmaların tamamlanması ile grup yolu daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.