Lara'yı alevler sardı

GÜNDEM 30.06.2024 - 17:29, Güncelleme: 30.06.2024 - 17:29
 

Lara'yı alevler sardı

Antalya'nın Lara bölgesinde orman yangını çıktı. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlık ekipler yangına karadan ve havadan müdahale ediyor.

haberimizvar.net-Antalya'nın Lara bölgesinde saat 15.00 sıralarında başlayan orman yangınına ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Yangını söndürmek için Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter, 6 arazöz, 2 su ikmal aracı ve 1 dozerin çalışmaları sürüyor. Dumanlar gökyüzüne yükseldikçe bölgede yaşayanlar panik yaşadı. Yangının Antalya havaalanına yakın olması sebebiyle havadan müdahalenin havaalanı ile irtibatlı bir şekilde kontrollü olarak sürdüğü bildirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü TOMA’ları ve arazözlerin de destek verdiği söndürme çalışmalarında güvenlik amacıyla sahil yolu araç trafiğine kapatılırken, yangın alanına yakın noktadaki işletmelerde panik yaşandı. Zaman zaman işletmelerin bahçesine sıçrayan alevler çalışanlar tarafından damacana ve yangın tüpleri ile söndürüldü.
Antalya'nın Lara bölgesinde orman yangını çıktı. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlık ekipler yangına karadan ve havadan müdahale ediyor.

haberimizvar.net-Antalya'nın Lara bölgesinde saat 15.00 sıralarında başlayan orman yangınına ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Yangını söndürmek için Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter, 6 arazöz, 2 su ikmal aracı ve 1 dozerin çalışmaları sürüyor. Dumanlar gökyüzüne yükseldikçe bölgede yaşayanlar panik yaşadı. Yangının Antalya havaalanına yakın olması sebebiyle havadan müdahalenin havaalanı ile irtibatlı bir şekilde kontrollü olarak sürdüğü bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü TOMA’ları ve arazözlerin de destek verdiği söndürme çalışmalarında güvenlik amacıyla sahil yolu araç trafiğine kapatılırken, yangın alanına yakın noktadaki işletmelerde panik yaşandı. Zaman zaman işletmelerin bahçesine sıçrayan alevler çalışanlar tarafından damacana ve yangın tüpleri ile söndürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.