Seven Seas Hotel Blue, Monachus Hotel Grubuna satıldı

EKONOMİ 16.07.2024 - 12:34, Güncelleme: 16.07.2024 - 12:34
 

Seven Seas Hotel Blue, Monachus Hotel Grubuna satıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Commodore Elite Suites & Spa ve Monachus Hotel & Spa ile Türkiye turizmine hizmet veren SAĞ-TUR A.Ş, Coral Travel Group bünyesinde bulunan Seven Seas Blue isimli oteli satın aldı.

haberimizvar.net- Monachus Hotel Grubu’ndan yapılan açıklama şöyle: “SAĞ-TUR Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak, Coral Travel Group bünyesinde bulunan Seven Seas Blue ismi ile faaliyet gösteren tesisi satın almış bulunmaktayız.  Manavgat’ın Sorgun mevkiinde yer alan geniş, yeşil arazi üzerinde bulunan 5 yıldızlı tesis, Kasım 2024 tarihine kadar Seven Seas Blue ismi ile faaliyetlerine devam edecektir. Tesis, Nisan 2025 tarihinde, yapılacak yenileme çalışmaları sonrasında Monachus Family Resort Sorgun olarak şirketimiz bünyesinde Türkiye ve Antalya turizmine hizmet vermeye devam edecektir.  Bu yatırım Türkiye ve Antalya turizmine olan güvenimizin devam ettiğinin bir göstergesidir.  Monachus Family Resort Sorgun, grubumuzun hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti hedefi doğrultusunda ilerleyecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız…” (Turizm Güncel)
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Commodore Elite Suites & Spa ve Monachus Hotel & Spa ile Türkiye turizmine hizmet veren SAĞ-TUR A.Ş, Coral Travel Group bünyesinde bulunan Seven Seas Blue isimli oteli satın aldı.

haberimizvar.net- Monachus H otel Grubu’ndan yapılan açıklama şöyle: SAĞ-TUR Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak, Coral Travel Group bünyesinde bulunan Seven Seas Blue ismi ile faaliyet gösteren tesisi satın almış bulunmaktayız. 

Manavgat’ın Sorgun mevkiinde yer alan geniş, yeşil arazi üzerinde bulunan 5 yıldızlı tesis, Kasım 2024 tarihine kadar Seven Seas Blue ismi ile faaliyetlerine devam edecektir. Tesis, Nisan 2025 tarihinde, yapılacak yenileme çalışmaları sonrasında Monachus Family Resort Sorgun olarak şirketimiz bünyesinde Türkiye ve Antalya turizmine hizmet vermeye devam edecektir. 

Bu yatırım Türkiye ve Antalya turizmine olan güvenimizin devam ettiğinin bir göstergesidir. 
Monachus Family Resort Sorgun, grubumuzun hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti hedefi doğrultusunda ilerleyecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız…”

(Turizm Güncel)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.