Yurt dışı çıkış harcı 500 TL oldu

EKONOMİ 16.07.2024 - 15:53, Güncelleme: 16.07.2024 - 15:53
 

Yurt dışı çıkış harcı 500 TL oldu

Kamuoyunda tartışmalara neden olan ve bin 500 ila 3 bin liraya yükseltileceği ileri sürülen yurt dışı çıkış harcı 500 lira oldu.

haberimizvar.net- Kamuoyunda yoğun tartışmalara neden olan yurt dışı çıkış harcının 500 lira olacağı açıklandı. Milyonların merakla beklediği emekli zammını açıklayan Ak parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Meclis'te görüşülen vergi paketinin içine halen 150 lira olan yurt dışı çıkış harcının 500 liraya çıkarılmasını öngören maddenin de eklendiğini açıkladı. Aylardır tartışma konusu olan yurt dışı çıkış harcının bin 500 veya 3 bin liraya yükseltilmesi bekleniyordu. Ancak kamuoyunun tepkisi üzerine 500 lira olarak belirlenmesine karar verildiği bildiriliyor.
Kamuoyunda tartışmalara neden olan ve bin 500 ila 3 bin liraya yükseltileceği ileri sürülen yurt dışı çıkış harcı 500 lira oldu.

haberimizvar.net- Kamuoyunda yoğun tartışmalara neden olan yurt dışı çıkış harcının 500 lira olacağı açıklandı. Milyonların merakla beklediği emekli zammını açıklayan Ak parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Meclis'te görüşülen vergi paketinin içine halen 150 lira olan yurt dışı çıkış harcının 500 liraya çıkarılmasını öngören maddenin de eklendiğini açıkladı.

Aylardır tartışma konusu olan yurt dışı çıkış harcının bin 500 veya 3 bin liraya yükseltilmesi bekleniyordu. Ancak kamuoyunun tepkisi üzerine 500 lira olarak belirlenmesine karar verildiği bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.